Halka arz için en güvenilir site hangisidir?

Mehmetdeniz38

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum basit halka arza girmeyi düşünüyorum ancak en güvenilir site hangisidir bilmiyorum. Halka arzdan yatırım yapabileceğim en güvenilir site hangisidir?

Aracı kurum kullanmıyorsan bankalardan alabilirsin. Siteden kastını anlamadım ama X hissesi al deyip de herhangi bir siteye tıklamanı kesinlikle önermiyorum. Bilgi seviyen nedir bu konuda bilmediğim için böyle bir açıklama yaptım yanlış anlama.

Merhaba, sorum basit halka arza girmeyi düşünüyorum ancak en güvenilir site hangisidir bilmiyorum. Halka arzdan yatırım yapabileceğim en güvenilir site hangisidir?

Site mi? Ben garanti bankasını tercih ediyorum, hem halka arz/Hisse senet işlemleri için şirketlerce tercih edilen bir banka, hem de garanti borsanın uygulama arayüzü çok daha iyi.

Ziraat bankasını kullanmanı tavsiye ederim çünkü diğer bankalar bazı halka arzları kapsamıyor.
Ek olarak diğer bankaların %99'u yatırım&hisse hesabı için yıllık ücret almasına rağmen ziraat bankasında böyle bir ücretlendirme bulunmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…