16 yaşıdayım. Aylık 500 - 1000 TL arası kenara ayirabiliyorum. Halka arzı araştırdım ama kısaca bilgi verir misiniz? YouTube'da iyi bir video varsa önerebilirsiniz. Hangi uygulamadan yapabilirim? Annem ya da babam adına mı hesap açmam gerekir?
YouTube'da borsa analizi yapan kanallar var fakat onlara da 100% güvenemezsiniz illada borsa olacaksa iktidar partisine yakın ya da devlet firmalarına yatırım yapabilirsiniz. Uzun vadedeyse benim önerim Bitcoin olacaktır.16 yaşıdayım. Aylık 500 - 1000 TL arası kenara ayirabiliyorum. Halka arzı araştırdım ama kısaca bilgi verir misiniz? YouTube'da iyi bir video varsa önerebilirsiniz. Hangi uygulamadan yapabilirim? Annem ya da babam adına mı hesap açmam gerekir?
Velisine yaptırır annem babam adına hesap açmam gerekirmi diye sormuş.18 yaşını doldurmadan borsada işlem yapamazsın.
Ben o kısmı görmedim, kusura bakmayın. Ben her zaman BİST30, en uzak mertebe BİST100 taraftarıyım. Eğer çok spesifik bir hisse yoksa gözümde uzun vade dışına bahsettiklerim dışında çıkmazdım.Velisine yaptırır annem babam adına hesap açmam gerekirmi diye sormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.