Çözüldü Banka/Kart Halkyatırım hesabı T0, T+1 ve T+2 bakiyeleri neden ekside?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yigit Aykurt

Kilopat
Aylar önce sadece göz atmak amacıyla açtığım ve hiç kullanmadığım hisse hesabının bakiyesi -4 bin lira gözüküyor. Emirlerime bakıyorum hiçbir emrimin olmadığı yazıyor. Kartımın ekstresine baktım hiçbir harcama yapmadığım gözüküyor. Bu işlerden hiç anlamıyorum, maaşlı çalışan bile değilim zaten. Hesabı ilk açtığımda bakiyem -40 lira görünüyordu, kredi kartında olduğu gibi ödenmesi gereken bir şey zannettim ama yapamadım. Birkaç ay kontrol ettim ve hala -40 olduğunu gördüm. Sonra da unutup gitmişim. En son iki ay önce kontrol ettim ve -40 yazıyordu. Şimdi kontrol edip -4 bin lirayla karşılaşmak büyük bir şok oldu. An itibariyle aldığım ekran görüntülerini aşağıya ekledim. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 21.31.25_fedf61eb.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 21.46.22_145d57a7.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Sabah arayıp hallettim. Nedenini anlamadığım şekilde, eksi 4 bin değil eksi 40 olduğunu, bunun da hesap açma maliyeti olduğunu söylediler. Basbayağı 4 bin yazıyor olsa da 40 lira ücret ödedim ve sıfırlandı.
Ödemeniz gerek çünkü faize biniyor. Sonra da kullanmıyorsanız hesabı (yatırım hesabını) kapatın.
Cevabınız için teşekkür ederim fakat neyi ödemem gerekiyor ki? Hiçbir işlem yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah arayıp hallettim. Nedenini anlamadığım şekilde, eksi 4 bin değil eksi 40 olduğunu, bunun da hesap açma maliyeti olduğunu söylediler. Basbayağı 4 bin yazıyor olsa da 40 lira ücret ödedim ve sıfırlandı.

Çözüm
İyi akşamlar hocam, aynı durumdan muzdaribim, borcu kapatmak istiyorum ama mobil bankacılıkta nereden kapatacağımı bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…