Hall effect gamepad önerisi

Bütçe
3500

Paxolachill

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf 3060
R5 5600X
PRIME B450M-A II
Apace Panther 8x2
Samsung evo 970
Arkadaşlar selam,

DualShock 4'üm bozuldu ve DualSense almak için bir konu açmıştım. Güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek amacıyla forumdaki hocalarım Hall Effect'li Controller'ları önerdi. Ben de araştırmaya başladım ve Cyclone 2'de karar kıldım. Bunun üstü var mıdır 3000-3500 lira fiyat aralığında yoksa al geç mi dersiniz?

Not: Rocket League ve CoD: Warzone gibi rekabetçi oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum. Deadzone olayı bu kollarda var mı, varsa nasıl çalışıyor bilmiyorum. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyclone 2 ye ek olarak şu ikisi var ama aralarında hangileri daha iyidir o konuda çok bir fikrim yok.

Ben de cyclone 2 var, memnunum onun dışı araştırma yaparken bunları da görmüştüm. Kullananlar gayet memnundu ama cyclone 2 den iyi midir değil midir orasını bilemiyorum.

Hocam size bir şey soracağım. Hissiyatı nasıl, DualShock / DualSense gibi mi yoksa Xbox kollarındaki kauçuk hissiyat gibi mi? Xbox kollarındaki o tutuş hissini hiç sevmiyorum da.

Hocam size bir şey soracağım. Hissiyatı nasıl, DualShock / DualSense gibi mi yoksa Xbox kollarındaki kauçuk hissiyat gibi mi? Xbox kollarındaki o tutuş hissini hiç sevmiyorum da.
Dualsense hiç kullanmadım, xbox ve dualshocku da kullanalı baya oluyor. O yüzden hissiyatlarını çok hatırlamıyorum ama cyclone 2 nin hissiyatından memnunum ben.

@Katipke hocamda sanırım xbox kolu da cyclone 2 de vardı. Kendisi bu konularda daha bilgilidir, müsait olunca kendisi yardımcı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…