Simon_Henriksson
Centipat
Teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum. DualSense dizilimine sahip olması gerekiyor.8BitDo Pro Controller Ultimate Bluetooth & 2.4g Siyah Nintendo Switch Oled Uyumlu ve Şarj Dock - 2,749.17 TL + KDV
8BitDo Pro Controller Ultimate Bluetooth & 2.4g Siyah Nintendo Switch Oled Uyumlu ve Şarj Dock ,www.gizala.com.tr EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch/Switch Lite/Switch OLED, Windows 7/8/8.1 /10/11,Android /iOS Şarj Arayüzü: C Tipi Pil: 1000 mah Net Ağırlık: 225.8g Boyut: 15.30 × 10.20 × 5.60 cm ÜRÜN TANIMI Elit 2 Yollu Tigger...shop.connectgame.com.tr
Sadece bu var gibi gözüküyor:Bütçe 3.000 TL. Ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim fakat yurt dışından almama izin yok. 8bitdo'dan öneriniz var mı?Sadece bu var gibi gözüküyor:
FANTECH NOVA PRO WGP14V2 Oyun Denetleyicisi Anti-Drift Hall Etkisi Ãubukları ve PS4 için Güç deÄiÅtirilebilir Tirgger Kablosuz Gamepad - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu da V1 için bir inceleme, V2 ile düzelmiş olabilir belirtilenler ama size kalmış:
8Bitdo ne yazıkki Playstation dizilimi kullanmıyor. Xbox dizilimi tercih etmek zorundasınız.Teşekkür ederim fakat yurt dışından almama izin yok. 8bitdo'dan öneriniz var mı?
Bunu buldum. Sizce nasıl? Hall effect varmış.8Bitdo ne yazıkki Playstation dizilimi kullanmıyor. Xbox dizilimi tercih etmek zorundasınız.
Xbox dizilimi alacaksanızda Ultimate (C olmayan.) veya Ultimate 2C'ye bakabilirsiniz.
Snes Gamepad'ine benziyor ve ne yalan söyleyeyim. Çok saçma gözüküyor. Bende Dualshock 4'ten Gamesir'e geçmiş biri olarak ve arada PS5 kafeye giden biri olarak söylüyorum, Xbox dizilimi çok daha rahat ve sizi parmak kanseri yapmaz.Bunu buldum. Sizce nasıl? Hall effect varmış.
8bitdo SN30 Pro Gamepad For Switch Windows Raspberry Pi USB Kablolu Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri
8bitdo SN30 Pro Gamepad For Switch Windows Raspberry Pi USB Kablolu Oyun Kolu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Peki Xbox dizilimli olarak ne önerirsiniz? Aklımda Ultimate modeli var.Snes Gamepad'ine benziyor ve ne yalan söyleyeyim. Çok saçma gözüküyor. Bende Dualshock 4'ten Gamesir'e geçmiş biri olarak ve arada PS5 kafeye giden biri olarak söylüyorum, Xbox dizilimi çok daha rahat ve sizi parmak kanseri yapmaz.
Ama illa istiyorsanız tabi siz bilirsiniz. Hall Effect bulunmakta istediğiniz gibi.
Dediğim gibi, 8Bitdo Ultimate 2C veya Ultimate. En bariz farkları tabiki şarj istasyonu olmakta.Peki Xbox dizilimli olarak ne önerirsiniz? Aklımda Ultimate modeli var.