Hall Effect'li gamepad önerisi

Merhaba, Hall Effect'e sahip F/P bir gamepad bakıyorum. Şu ana kadar bulduklarım bunlar:

8BitDo 2C: Amazon.com.tr
GameSir Nova Lite: Amazon.com.tr

Sizce hangisi daha iyi olur ya da daha iyi önerdiğiniz bir şey var mı? 2. olanda Gyro da var deniyor, o hoşuma gitti o yüzden.
8Bitdo daha iyi olur. Nova Lite güzel bir kol ama çok daha zayıf bir cihaz, jiroskop olmamasıda şahsen beni de üzüyor. Fantech, Easysmx tarzı daha iyi alternatifler olabilir ama Ultimate 2C'de fiyatının hakkını veriyor.

8Bitdo daha iyi olur. Nova Lite güzel bir kol ama çok daha zayıf bir cihaz, jiroskop olmamasıda şahsen beni de üzüyor. Fantech, Easysmx tarzı daha iyi alternatifler olabilir ama Ultimate 2C'de fiyatının hakkını veriyor.
Bi' ara önceden EasySMX gamepad'i almıştım Temu'dan, ama hem bozuk çıktı denetim masasında kendi kendine hareket ediyor, hem de A ve B tuşlarının yerleri farklı çıktı. Bi' daha almam o markadan.

Şu anlık 2C alırım gibi gözüküyor ama yine de diğer arkadaşların da cevaplarını bekleyeceğim.

Merhaba, Hall Effect'e sahip F/P bir gamepad bakıyorum. Şu ana kadar bulduklarım bunlar:

8BitDo 2C: Amazon.com.tr
GameSir Nova Lite: Amazon.com.tr

Sizce hangisi daha iyi olur ya da daha iyi önerdiğiniz bir şey var mı? 2. olanda Gyro da var deniyor, o hoşuma gitti o yüzden.
Ultimate C2 mükemmel bir şey ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı