Hallow Darmoshark M3S gümrükten geçer mi?

Briann

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Hallow Darmoshark M3S adlı fareyi alacağım. Tek N11 de var. Ama ekteki görselde belirtildiği gibi gümrük kanununa göre 30 euro üstü sanırım gümrükten geçmiyormuş. Biraz araştırdım. Ticari değilse kişiselse geçiyormuş ama elektronikten de geçmeyenler varmış sanırım. 2 adet SS bırakıyorum. Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    440,5 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Görsel 2024-10-29 saat 20.34.38_eb236b14.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-29 saat 20.34.38_eb236b14.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Hallow Darmoshark M3S adlı fareyi alacağım. Tek N11 de var. Ama ekteki görselde belirtildiği gibi gümrük kanununa göre 30 euro üstü sanırım gümrükten geçmiyormuş. Biraz araştırdım. Ticari değilse kişiselse geçiyormuş ama elektronikten de geçmeyenler varmış sanırım. 2 adet SS bırakıyorum. Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Ürün ücreti 2100-2600 TL arası değişiyor. 2100 TL olanı alacağım ben.
Ürünün fiyatı nedir?
2100 TL

Gördüğünüz fiyata ürünün geliş vergileri, komisyonlar ve diğer her şey dahil. dolayısıyla N11 satıyorsa zaten getirilebilen bir üründür.

Eğer yurt dışından geliyorsa geçmez. 2100 TL, 30€ limitinin üstünde kalıyor.

Hocam peki bir şey soracağım sitede diğer kullanıcılar satın almış ve onlara gelmiş, ticari eşya olmadığı için gelme şansı yok mu? onlara gelmiş sonuçta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 31
Gördüğünüz fiyata ürünün geliş vergileri, komisyonlar ve diğer her şey dahil. dolayısıyla N11 satıyorsa zaten getirilebilen bir üründür.
Değil. Amazon ve HB bu konuda aksiyon almak için geç kaldı. 30€ sınırı olmasına rağmen yurt dışı etiketli ürünleri satmaya devam ettiler ve bir sürü ürün iptal edildi gümrükten geçmediği için.

Bu da onlardan birisidir. Riske girmeye değmez.

Hocam peki bir şey soracağım sitede diğer kullanıcılar satın almış ve onlara gelmiş, ticari eşya olmadığı için gelme şansı yok mu? onlara gelmiş sonuçta.
Bana biraz kumar gibi geliyor. Ben olsam almazdım. 2200 liraya başka fare mi yok yani? derdim ve riske girmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı