TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 4 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar ben laptopuma bu macunu sürdüm. Soğutması iyi, oyun oynamıyorum. Sizce bana yeterli mi? Kullandığım uygulamalar: Office, Chrome.
Arkadaşlar ben laptopuma bu macunu sürdüm. Soğutması iyi, oyun oynamıyorum. Sizce bana yeterli mi? Kullandığım uygulamalar: Office, Chrome.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 4 Şubat 2023 #2 Uzun kullanımda sıkıntı yaratabilecek bir macun, kalitesiz. Amazon.com.tr Bunu öneririm.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.361 Çözümler 3 Yer İstanbul 13 Haziran 2023 #3 Motionless IN White dedi: Uzun kullanımda sıkıntı yaratabilecek bir macun, kalitesiz. Amazon.com.tr Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Götürdüğüm bilgisayarcı elinde bu vardı ve bunu sürdü. Uzun kullanımda sıkıntı yaratabilecke bir macun demişsiniz. İşlemciye herhangi bir zararı olmaz değil mi bunların?
Motionless IN White dedi: Uzun kullanımda sıkıntı yaratabilecek bir macun, kalitesiz. Amazon.com.tr Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Götürdüğüm bilgisayarcı elinde bu vardı ve bunu sürdü. Uzun kullanımda sıkıntı yaratabilecke bir macun demişsiniz. İşlemciye herhangi bir zararı olmaz değil mi bunların?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 13 Haziran 2023 #4 @MakeMyDay Zararı olmaz ancak macun etkisini yitirir haliyle gene macun değişimi yapmak gerekir.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 974 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 Motionless IN White dedi: @MakeMyDay Zararı olmaz ancak macun etkisini yitirir haliyle gene macun değişimi yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı macun var elimde sürsem kaç ayda bir değişim yapmamı önerirsiniz?
Motionless IN White dedi: @MakeMyDay Zararı olmaz ancak macun etkisini yitirir haliyle gene macun değişimi yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı macun var elimde sürsem kaç ayda bir değişim yapmamı önerirsiniz?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 28 Eylül 2023 #6 @Jesse Pinkmann Tamamen kart modeline ve çalıştığı ortama göre değişmekle birlikte 6-9 ay arası dayanır.
@Jesse Pinkmann Tamamen kart modeline ve çalıştığı ortama göre değişmekle birlikte 6-9 ay arası dayanır.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 974 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #7 Motionless IN White dedi: @Jesse Pinkmann Tamamen kart modeline ve çalıştığı ortama göre değişmekle birlikte 6-9 ay arası dayanır. Genişletmek için tıkla... Kart derken hocam? İşlemci için sürüm sistemim imzada yazıyor.
Motionless IN White dedi: @Jesse Pinkmann Tamamen kart modeline ve çalıştığı ortama göre değişmekle birlikte 6-9 ay arası dayanır. Genişletmek için tıkla... Kart derken hocam? İşlemci için sürüm sistemim imzada yazıyor.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 28 Eylül 2023 #8 O işlemciye 1 yıl bile yeterli.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.361 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #9 Jesse Pinkmann dedi: Hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı macun var elimde sürsem kaç ayda bir değişim yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 6 ay. İşlemciniz günümüze göre alt seviye. Güçlü değil. 9-12 ay sonra da macunu yenileyebilirsin.
Jesse Pinkmann dedi: Hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı macun var elimde sürsem kaç ayda bir değişim yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 6 ay. İşlemciniz günümüze göre alt seviye. Güçlü değil. 9-12 ay sonra da macunu yenileyebilirsin.