K KozTR58 Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 258 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:51 #1 Selamlar, Steam'de gezinirken böyle bir şey gördüm. Bedava olduğu yazıyor pek anlamadım. Sadece Online modu mu bedava yoksa belirli bir tarihe kadar mı bedava oynayabiliyoruz? Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Aynı şey bu oyunda da var. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:38
Selamlar, Steam'de gezinirken böyle bir şey gördüm. Bedava olduğu yazıyor pek anlamadım. Sadece Online modu mu bedava yoksa belirli bir tarihe kadar mı bedava oynayabiliyoruz? Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Aynı şey bu oyunda da var.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 829 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:43 #2 Sadece multiplayer kısmı bedava. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:53 #3 Tell Me Why ilk bölüm ücretsiz, Halo multi ücretsiz sadece. Artı 0 Eksi
KS KS K KozTR58 Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 258 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 dakika önce #4 Jotloki dedi: Sadece multiplayer kısmı bedava. Genişletmek için tıkla... Arkserhat dedi: Tell Me Why ilk bölüm ücretsiz, Halo multi ücretsiz sadece. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Sadece multiplayer kısmı bedava. Genişletmek için tıkla... Arkserhat dedi: Tell Me Why ilk bölüm ücretsiz, Halo multi ücretsiz sadece. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim