fewwzi Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 9400f RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #11 Mehmet3050 dedi: sunucuları kapatılmış mı diye bir taratın internette. Oyuncuları böyle bir durum varsa mutlaka bir yerlerde yazmistir Genişletmek için tıkla... hesap oluşturdum ama uzun süredir loading your game profile yazısı çıkıyor galiba kapanmış r.i.p.
Mehmet3050 dedi: sunucuları kapatılmış mı diye bir taratın internette. Oyuncuları böyle bir durum varsa mutlaka bir yerlerde yazmistir Genişletmek için tıkla... hesap oluşturdum ama uzun süredir loading your game profile yazısı çıkıyor galiba kapanmış r.i.p.
Mehmet3050 Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 199 20 Kasım 2024 #12 fewwzi dedi: hesap oluşturdum ama uzun süredir loading your game profile yazısı çıkıyor galiba kapanmış r.i.p. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş. Bence gelişririlseydi iyi bir geleceği olabilirdi oyunun.
fewwzi dedi: hesap oluşturdum ama uzun süredir loading your game profile yazısı çıkıyor galiba kapanmış r.i.p. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş. Bence gelişririlseydi iyi bir geleceği olabilirdi oyunun.