bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu?
Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu?
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.623 Makaleler 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 bruhdo dedi: Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum ama bence çökmemiştir. Az da olsa bir kitlesi var sonuçta. Bence sunucuları bakıma girmiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
bruhdo dedi: Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum ama bence çökmemiştir. Az da olsa bir kitlesi var sonuçta. Bence sunucuları bakıma girmiştir.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 dinçer mert özer dedi: Oynamıyorum ama bence çökmemiştir. Az da olsa bir kitlesi var sonuçta. Bence sunucuları bakıma girmiştir. Genişletmek için tıkla... Halo İnfinite kendisi uyarı verdi evet bakıma girmiş olabilir
dinçer mert özer dedi: Oynamıyorum ama bence çökmemiştir. Az da olsa bir kitlesi var sonuçta. Bence sunucuları bakıma girmiştir. Genişletmek için tıkla... Halo İnfinite kendisi uyarı verdi evet bakıma girmiş olabilir
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #4 bruhdo dedi: Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet şu an sunucularında teknik bir arıza var.
bruhdo dedi: Canım sıkıldı biraz Halo Infinite oynayayım dedim sunucular çökmüş, hata veriyor. Eğer oynayan varsa sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet şu an sunucularında teknik bir arıza var.