v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 23:26 #11 sugoma dedi: Ben kütüphanede tutmayı tercih ettim adamları hem dolandırdık bir de üstüne gidip iade etmeye gönlüm el vermedi . @swaghos ne oldu dostum yanlış bilgine dislike attım diye gelip en son mesajıma dislike mı attın xd. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun arka planda açık 4 saat oldu galiba ek olarak 3 kart verdi 12-15 centlik bir de iade etsem hem müzik kiti hem de 40 centim olacak bedavadan @sugoma hocam teşekkürler yeniden. Son düzenleme: Bugün 03:58
sugoma dedi: Ben kütüphanede tutmayı tercih ettim adamları hem dolandırdık bir de üstüne gidip iade etmeye gönlüm el vermedi . @swaghos ne oldu dostum yanlış bilgine dislike attım diye gelip en son mesajıma dislike mı attın xd. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun arka planda açık 4 saat oldu galiba ek olarak 3 kart verdi 12-15 centlik bir de iade etsem hem müzik kiti hem de 40 centim olacak bedavadan @sugoma hocam teşekkürler yeniden.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 808 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:38 #12 v3rtecc dedi: Hocam oyun arka planda açık 4 saat oldu galiba ek olarak 3 kart verdi 12-15 centlik bir de iade etsem hem müzik kiti hem de 40 centim olacak bedavadan Eki Görüntüle 2610862 @sugoma hocam teşekkürler yeniden. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar dilerim .
v3rtecc dedi: Hocam oyun arka planda açık 4 saat oldu galiba ek olarak 3 kart verdi 12-15 centlik bir de iade etsem hem müzik kiti hem de 40 centim olacak bedavadan Eki Görüntüle 2610862 @sugoma hocam teşekkürler yeniden. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar dilerim .