WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.246 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Halo: The Master Chief Collection Türkçe Yama var mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Nisan 2022 #2 WolreaG dedi: Halo: The Master Chief Collection Türkçe Yama var mı? Genişletmek için tıkla... Test durumunda olan bir tane var. Halo: The Master Chief Collection Türkçe Yama Çalışması - Anonymous Çeviri
WolreaG dedi: Halo: The Master Chief Collection Türkçe Yama var mı? Genişletmek için tıkla... Test durumunda olan bir tane var. Halo: The Master Chief Collection Türkçe Yama Çalışması - Anonymous Çeviri
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 Hatırladığım kadarıyla Halo serisinin hiçbir oyununda Türkçe yama yok ama arkadaşın dediği gibi halen test duurmunda var gözüküyor.
Hatırladığım kadarıyla Halo serisinin hiçbir oyununda Türkçe yama yok ama arkadaşın dediği gibi halen test duurmunda var gözüküyor.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 Ben aldım oyunu yamayı bekleyeceğim inşallah hızlı çıkar.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.246 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #5 CeoPotato dedi: Ben aldım oyunu yamayı bekleyeceğim inşallah hızlı çıkar. Genişletmek için tıkla... İnşallah
CeoPotato dedi: Ben aldım oyunu yamayı bekleyeceğim inşallah hızlı çıkar. Genişletmek için tıkla... İnşallah