Halot R6 3D yazıcı nasıldır?

Amatör olarak mı yapacaksınız yoksa ileride geliştirmeyi planlıyor musunuz?

Eğer geliştiririm diyorsanız boşuna ender 3 serisi almayın. Satarım diyeceksiniz 2. elde beş para etmiyor. Parçalar eklerim yükseltirim derseniz bu kez ELEGOO'nun yatak problemim olsaydı da ender 3'e bulaşmasaydım diyeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir benzeri mezun olduğum lisede vardı. 2 adettiler ve ortalama iş görüyordu. Bu da aklımda olanlardan bir tanesi, şu anda fikir toplama aşamasındayım. Halot'u alırsam koku vb sorun oluşturur mu onu düşünüyorum halen daha. Teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam sla hiç kullanmadım tam bilmiyorum fakat tek makineyle olacak iş değil yanına birkaç makine daha almak lazım diye biliyorum bir de yapıcağınız işe göre sla FDM değişir.

Hocam sla hiç kullanmadım tam bilmiyorum fakat tek makineyle olacak iş değil yanına birkaç makine daha almak lazım diye biliyorum bir de yapıcağınız işe göre sla FDM değişir.
Lego, figür vb gibi basit hani öğrenme ve bir uğraş olsun amaçlı giriş seviyesinde bir şeyler arıyorum. Aslında daha iyi fiyatlarda daha iyileri var ama çok da hani profesyonel olmadığım için fazla para da harcamak istemiyorum. Sla hızından kaynaklı ve biraz da gözüme uygun olurmuş gibi geldiği için seçtim ama bu koku işini öğrenince filamente de geçebilirim halen daha muhakeme ediyorum hangisi daha mantıklı olur diye.

Hocam bence siz daha tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Baştan bir araştırın neyin ne olduğunu sorunlarını, aradaki farkları vs. SLA'nın yanında kürlemesini osunu busunu almalısınız yani tek makinayla olacak bir iş değil. Başlarda ikisiyle de figür yapamazsınız, çünkü makineyi tanımıyorsunuz, dilimleyici bilmiyorsunuz. Pürüzsüz detaylı baskı almak istiyorsanız SLA, sağlam kırılmayacak baskı almak istiyorsanız FDM seçmelisiniz, fakat işte dediğim gibi ekstra makinalarıyla SLA çıktılarını da sağlamlaştırabilirsiniz ve aynı şekilde az zaman ve tecrübeyle FDM çıktılarını da pürüzsüz hale getirebilirsiniz. Alıcağınız sla makine zaten 2K ne kadar detayı pürüzsüz alabilirsiniz bilemem, aynı şekilde alacağınız FDM yazıcı da belli sorunlar ile karşılaşacaksınız, yani tamamen size ve araştırmanıza bağlı olarak en iyi kararı bence siz vermelisiniz.

Açıkçası valla evet Bende zaten o araştırmaları yapıyorum. Bir hevesle artık başlama zamanı geldi dedim ve daha başında bulduğum bu cihaz hani yeterli olur mu basım için vs bunu öğrenmek için sordum onun haricinde düzleştirmek vs vs bunlar için de olanları biliyorum. Onlar için de diğer aletlere bakıyorum. Teşekkür ederim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…