Halter seti önerisi

• Konuyu başlatan Sliva
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 618

Sliva

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. 2 ay önce spor salonuna gittim okuldan vs. dolayı bırakmak zorunda kaldım. Şimdş evde kendimce spor yapmayı düşünüyorum. halter seti almayı düşünüyorum 2 dambıl barı 1 uzun bar yaklaşık 35 kg. Benim için ne tavsiye edersiniz spor salonunda 7.5 dambıl 10 kg da bench press yapıyordum. 100 kg 1.82 boyum var. https://www.hepsiburada.com/ecgspor...9FO?magaza=ecgspor&url_src=and-product-detail
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti AÄırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunları buldum şimdilik.

Arkadaşlar selamlar. 2 ay önce spor salonuna gittim okuldan vs. dolayı bırakmak zorunda kaldım. Şimdş evde kendimce spor yapmayı düşünüyorum. halter seti almayı düşünüyorum 2 dambıl barı 1 uzun bar yaklaşık 35 kg. Benim için ne tavsiye edersiniz spor salonunda 7.5 dambıl 10 kg da bench press yapıyordum. 100 kg 1.82 boyum var. https://www.hepsiburada.com/ecgspor...9FO?magaza=ecgspor&url_src=and-product-detail
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti AÄırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunları buldum şimdilik.
Benim evde fitset markasından var. Ayrıca düşük kg alma. 2.5 ve 5 kg çok az, güçlendikçe hafif kalır yanında. minimum 10 kg olanlardan al.

Benim evde fitset markasından var. Ayrıca düşük kg alma. 2.5 ve 5 kg çok az, güçlendikçe hafif kalır yanında. minimum 10 kg olanlardan al.
Fitset 68 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti AÄırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu senin için ideal.

Fitset 68 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti AÄırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu senin için ideal.
Dökme demir almak tabi mantıklı , ağırlıklar tam eşit oluyor ama pahalı. Bu plastikler ara sıra eşit olmayabiliyor ama fazla sorun çıkarmazlar. Dikkatli kullan yere düşürmemeye özen göster yoksa patlayabilirler. Evde hala duruyorlar, kum akıntısı falan yapmadılar memnunum, kullanmıyorum fazla salona gitdiğim için. Ama spora gitmek daha iyi olur, evde sadece kol ve omuz çalıştırabilirsin ama nereye kadar, hadi birazda sırt ve göğüs. Diğer tarafların çalışmaz. Salona gitmek en iyisidir.

Son düzenleme:
Benim evde fitset markasından var. Ayrıca düşük kg alma. 2.5 ve 5 kg çok az, güçlendikçe hafif kalır yanında. Minimum 10 kg olanlardan al.

Dökme demir almak tabii mantıklı, ağırlıklar tam eşit oluyor ama pahalı. Bu plastikler ara sıra eşit olmayabiliyor ama fazla sorun çıkarmazlar. Dikkatli kullan yere düşürmemeye özen göster yoksa patlayabilirler. Evde hala duruyorlar, kum akıntısı falan yapmadılar memnunum, kullanmıyorum fazla salona gitdiğim için. Ama spora gitmek daha iyi olur, evde sadece kol ve omuz çalıştırabilirsin ama nereye kadar, hadi biraz da sırt ve göğüs. Diğer tarafların çalışmaz. Salona gitmek en iyisidir.

Salona dershane yüzünden gidemiyorum maalesef evde yapabildiğim kadarıyla yapacağım. Bir de 2.5 kg 5 kg bana göre iyi bence çünkü odamda alan yok bir de dökme demir falan anlamıyorum hocma ya bana 35 kg civarı 1000 1100 TL set bulabilir misiniz acaba? Bar da 1.50 olmasın çok uzun bence 1.20 ideal.

Salona dershane yüzünden gidemiyorum maalesef evde yapabildiğim kadarıyla yapacağım. Bir de 2.5 kg 5 kg bana göre iyi bence çünkü odamda alan yok bir de dökme demir falan anlamıyorum hocma ya bana 35 kg civarı 1000 1100 TL set bulabilir misiniz acaba? Bar da 1.50 olmasın çok uzun bence 1.20 ideal.
10 kg bulunsun bence bu set ideal, barlarla başka hareker yaparsan 2.5 ve 5 kg hafif gelir.

10 kg bulunsun bence bu set ideal, barlarla başka hareker yaparsan 2.5 ve 5 kg hafif gelir.
Ama istiyorsan bakayım atayım linkini 35 kglik varsa.

Dökme demir bildiğin yere düştüğünde patlamayan parçalanmayan dayanıklı malzeme. Bu önerdiğim ise plastikden yapılma içinde kum var.

Dökme demir bildiğin yere düştüğünde patlamayan parçalanmayan dayanıklı malzeme. Bu önerdiğim ise plastikden yapılma içinde kum var.

38 kg tam 1000 tl. Üstte önerdiğimi almayacaksan bunu al. Uzunluk olarak da idealler.

38 kg tam 1000 tl. Üstte önerdiğimi almayacaksan bunu al.
İyi antrenmanlar. 👍

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı