Birkaç haftadır evde dambıl ile spor yapıyorum 2 tane 5'lik dambıl var ve hammer curl gibi harekerleri rahat yapıyorum. Halter seti Z bar falan almak istiyorum ama kaç kilo uygun olur hiçbir fikrim yok. Bir de ayarlanabilir basit bir bench sehpası almak istiyorum üstüne oturduğumda kırılmasın ve ayarlanabilir olsun yeter önerilerinizi bekliyorum.
Birkaç haftadır evde dambıl ile spor yapıyorum 2 tane 5'lik dambıl var ve hammer curl gibi harekerleri rahat yapıyorum. Halter seti Z bar falan almak istiyorum ama kaç kilo uygun olur hiçbir fikrim yok. Bir de ayarlanabilir basit bir bench sehpası almak istiyorum üstüne oturduğumda kırılmasın ve ayarlanabilir olsun yeter önerilerinizi bekliyorum.
Dambıl Seti - 20 kg null Saklama kutusu sayesinde saklaması ve taşıması kolay olan bu dambıl seti, 2 kısa bar ve 12 ağırlık plakası (8X1kg + 4X2kg) içerir. Tırtıklı barlar ve bir somunla tutulan ağırlıkları ile güvenlidir.
1,55 Cm Halter Barı - Çelik - 7,7 Kg null Hafif (7,75 kg) ve saklaması kolay olan bu çelik bar, tırtıkları (küçük çıkıntılar) sayesinde iyi bir tutuş sağlayacak ve elinizden kaymadan kas geliştirme egzersizlerinizi yapabileceksiniz.
Stop Disk - 28 mm - 2 Adet null Bu stop disk geniş açma mekanizması sayesinde kolayca takıp çıkarılabilir. Etkili sıkıştırma sistemi, dambılınızı dikey konumda kullandığınızda her bir taraf için 15 kg'a kadar destekler.
www.decathlon.com.tr
Bar ve ağırlıkları sabitlemek için bunları kullanıyorum.
Bir süre sonra ağırlıklar hafif gelebilir, yine Decathlon'un plakalarından ya da 28 mm içi plastik dolgulu plakalardan alabilirsiniz Trendyol'dan falan.