Merhabalar Hackintosh kurulumu yaparken şöyle bir hata ile karşılaştım (işlemci modelime uygun olan Config dosyasının adını doğru değiştirdiğimi düşünüyorum işlemci modelim 10750H ben comet Lake ve Coffee Lake içeren dosyanın adını Config olarak değiştirmiştim yanlışsam beni bilgilendirmenizde fayda var)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Config'i ProperTree ile açıp CTRL+SHIFT+R kombinasyonu ile EFI içerisindeki OC klasörünü seçin. Sonra da config.plist olarak adlandırın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Config'i propertree ile açıp ctrl+shıft+r kombinasyonu ile EFI içerisindeki OC klasörünü seçin. Sonra da config.plist olarak adlandırın.
Config'i ProperTree ile açmak kısmını anlamamıştım ama sanırım yapmama gerek kalmadı usb portunu değiştirerek o sorunu halletim galiba çünkü artık orada takılmıyorum ama yeni sorunum bu (jeton şimdi düştü ve dediğinizi yapıyorum)