K Kiberkiller Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #1 Ben Hamachi'yi kurarken ilk önce: Yeniden dene diyorum bir şey olmuyor sonnra yoksay diyorum 1 saniye sonra şu çıkıyor: Buna da yeniden dene deyince bir şey olmuyor zorunlu olarak iptal diyorum Hamachi kurulumu kapanıyor. Eğer bilen varsa lütfen yardım etsin !!
Ben Hamachi'yi kurarken ilk önce: Yeniden dene diyorum bir şey olmuyor sonnra yoksay diyorum 1 saniye sonra şu çıkıyor: Buna da yeniden dene deyince bir şey olmuyor zorunlu olarak iptal diyorum Hamachi kurulumu kapanıyor. Eğer bilen varsa lütfen yardım etsin !!
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Ekim 2014 #2 Hamachi'nin güncel sürümünü kur. CyperGhost gibi VPN servisleri varsa da kaldır. Kurulumu yönetici olarak çalıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Hamachi'nin güncel sürümünü kur. CyperGhost gibi VPN servisleri varsa da kaldır. Kurulumu yönetici olarak çalıştır.