RealmanTurkiye Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Kuzenimle Half-Life oynamak için Hamachi indirmiştim. Kaldırmak istediğim zaman bu ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
KS KS RealmanTurkiye Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 410851 dedi: Bekledin mi dayı? Genişletmek için tıkla... Beklemek işe yaramadı Artı 0 Eksi
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #4 RealmanTurkiye dedi: Kuzenimle Half-Life oynamak için Hamachi indirmiştim. Kaldırmak istediğim zaman bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 1132724 Genişletmek için tıkla... Hocam hafızanızda en fazla kaç gb yer kaplayabilir ki bırakın dursun. Artı 0 Eksi
RealmanTurkiye dedi: Kuzenimle Half-Life oynamak için Hamachi indirmiştim. Kaldırmak istediğim zaman bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 1132724 Genişletmek için tıkla... Hocam hafızanızda en fazla kaç gb yer kaplayabilir ki bırakın dursun.
KS KS RealmanTurkiye Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #5 Davut SilerHan dedi: Hocam hafızanızda en fazla kaç gb yer kaplayabilir ki bırakın dursun. Genişletmek için tıkla... Kalsın, kalsın ama oynarken Hamachi çalışmadı. Sürücüsü düzgün yüklenmemiş galiba. Silip tekrar indiricektim. Artı 0 Eksi
Davut SilerHan dedi: Hocam hafızanızda en fazla kaç gb yer kaplayabilir ki bırakın dursun. Genişletmek için tıkla... Kalsın, kalsın ama oynarken Hamachi çalışmadı. Sürücüsü düzgün yüklenmemiş galiba. Silip tekrar indiricektim.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #6 RealmanTurkiye dedi: Kalsın, kalsın ama oynarken Hamachi çalışmadı. Sürücüsü düzgün yüklenmemiş galiba. Silip tekrar indiricektim. Genişletmek için tıkla... Haa tamam. O zaman size IObit Uninstaller programını öneririm güçlü kaldırma yapıyor. Bedava sürümü yetiyor genellikle. Artı 0 Eksi
RealmanTurkiye dedi: Kalsın, kalsın ama oynarken Hamachi çalışmadı. Sürücüsü düzgün yüklenmemiş galiba. Silip tekrar indiricektim. Genişletmek için tıkla... Haa tamam. O zaman size IObit Uninstaller programını öneririm güçlü kaldırma yapıyor. Bedava sürümü yetiyor genellikle.
KS KS RealmanTurkiye Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #7 BOŞVERİN BU KONUYU. "PC Nedense CPU olarak delirmiş" KALDIRDIM HAMACHI'YI Artı 0 Eksi
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #8 Your unistaller öneririrm. Artı 0 Eksi
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #9 RealmanTurkiye dedi: BOŞVERİN BU KONUYU. "PC Nedense CPU olarak delirmiş" KALDIRDIM HAMACHI'YI Genişletmek için tıkla... Bana çözüm işareti verir misiniz ? Artı 0 Eksi
RealmanTurkiye dedi: BOŞVERİN BU KONUYU. "PC Nedense CPU olarak delirmiş" KALDIRDIM HAMACHI'YI Genişletmek için tıkla... Bana çözüm işareti verir misiniz ?
KS KS RealmanTurkiye Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #10 Davut SilerHan dedi: Bana çözüm işareti verir misiniz ? Genişletmek için tıkla... PC artık kaldıramamış açık olan şeyleri, kafayı yedi. Reset atında düzeldi. Artı 0 Eksi
Davut SilerHan dedi: Bana çözüm işareti verir misiniz ? Genişletmek için tıkla... PC artık kaldıramamış açık olan şeyleri, kafayı yedi. Reset atında düzeldi.