Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senin host olduğun ve insanların uzaktan sana bağlanmasına olanak veren yani sanal ağ oluşturmana olanak veren bir program. Ufakken Minecraft sunucusu falan açardık bu programdan.
Oyuncuları sanki yerel ağdaymış gibi gösteren yazılım böylece oyuncuları yerel ağ ile oynanan oyunları (minecraft gibi) yerel ağdaymış gibi oynatabilir bunun yanı sıra kullanıcılara aes-256 bitlik bir şifreleme imkanı verir ama ben hamachi yerine radmin VPN gibi yazılımları öneririm.
Google'a "Hamachi nedir?" yazın çıkıyor, zaten ne olduğu bu kadar mı üşengeçsiniz be hocam. Hadi Google'a yazmaya üşendiniz buraya nasıl yazmaya üşenmediniz? Ne bu mesaj kasma çabası?