Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Hamachi olmadan Unturned sunucu açabilir miyim? Para vermeden ayrıca ben ve arkadaşım oynayacağız. Sunucu açmayı buldum fakat Hamachi gerekiyormuş, Hamachi kullanmadan açılmıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Hamachi olmadan Unturned sunucu açabilir miyim? Para vermeden ayrıca ben ve arkadaşım oynayacağız. Sunucu açmayı buldum fakat Hamachi gerekiyormuş, Hamachi kullanmadan açılmıyor mu?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Maalesef kendi içinizde oyun oynayacaksanız o şekilde yapmanız gerekmekte veya uzun yol kendi sunucunuzu kurma kiralama vs ama Hamachi kullanın derim. Artı 0 Eksi
Maalesef kendi içinizde oyun oynayacaksanız o şekilde yapmanız gerekmekte veya uzun yol kendi sunucunuzu kurma kiralama vs ama Hamachi kullanın derim.
KS KS Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Hamachi'ye pek güvenmiyorum bu yüzden sormuştum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi