Archybae Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 50 11 Temmuz 2019 #1 Hamachi sildim ama başlat bölümünde gözükmeye devam ediyor. Regeditten Hamachi ile ilgili her şeyi sildim ama gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Hamachi sildim ama başlat bölümünde gözükmeye devam ediyor. Regeditten Hamachi ile ilgili her şeyi sildim ama gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #2 Revo Unistaller ile denemeni öneririm.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 11 Temmuz 2019 #3 Dosyalardan bu bilgisayarı seçip hamachi ile ilgili arama yapın çıkan dosyaları silin. Silinmiyorsa bilgisayarı güvenli moda alıp tekrar deneyin ayrıca başlat bölümünden sağ tıklayıp kaldır demeyi deneyin.
Dosyalardan bu bilgisayarı seçip hamachi ile ilgili arama yapın çıkan dosyaları silin. Silinmiyorsa bilgisayarı güvenli moda alıp tekrar deneyin ayrıca başlat bölümünden sağ tıklayıp kaldır demeyi deneyin.