U Umut1234 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar yardım edin lütfen. Arkadaşla minecraft korku mapi oynucaz ama ünlem sorunu var. Eset güvenlik duvarı herşeyi kapattım. Tek oyunculuda yerel ağ paylaşıp yapıyorum ama giremiyolar sunucuma. Yardım edin. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2015
Arkadaşlar yardım edin lütfen. Arkadaşla minecraft korku mapi oynucaz ama ünlem sorunu var. Eset güvenlik duvarı herşeyi kapattım. Tek oyunculuda yerel ağ paylaşıp yapıyorum ama giremiyolar sunucuma. Yardım edin. Yardım edin lütfen.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Ağustos 2015 #2 Eset'i kaldır.
L labnet Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1 28 Nisan 2020 #3 pc yi yeniden başlat f8 e sürekli bas. imza zorlamasını devre dışı bırakı seç. entere bas. pc başlasın. sorun çözüldü
pc yi yeniden başlat f8 e sürekli bas. imza zorlamasını devre dışı bırakı seç. entere bas. pc başlasın. sorun çözüldü