Hamachi'de modlar çalışmıyor

KacakXiaomi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben arkadaşımla modlu Minecraft oynıcaktık ama Aternos sıra beklettiği için Hamachi ve server. Jar kullandık. Sunucuya girince modlar gözüküyor ama envantere alınca siliniyor moddan gelen blokları koyunca siliniyor bunu bir çözümü var mı?

Not: Modları ikimizde indirdik.

Arkadaşlar ben arkadaşımla modlu Minecraft oynıcaktık ama Aternos sıra beklettiği için Hamachi ve server. Jar kullandık. Sunucuya girince modlar gözüküyor ama envantere alınca siliniyor moddan gelen blokları koyunca siliniyor bunu bir çözümü var mı?

Not: Modları ikimizde indirdik.
Hamachi yerine Radmin VPN kullanın.
LAN paylaşımı yapın, biriniz modları indirsin diğerine atsın diğeri kendi mod klasörüne atsın.

Modlu sunucu açmanız için sizin mod yükleyicinizin vermiş olduğu server. Jar'ı kullanmanız gerek. Forge ise bu siteye göz atın.
Forge'u ve server.jar ı kurdum. Sunucu açılıyor modlar gözüküyor ancak modları kullanmaya gelince modlar kullanılamıyor mod sayesinde gelen canlılar spawnlanmıyor bloklar koyulamıyor gibi.

Hamachi yerine Radmin VPN kullanın.
LAN paylaşımı yapın, biriniz modları indirsin diğerine atsın diğeri kendi mod klasörüne atsın.
Tamam. Şimdi deniyeceğim.

Forge'u ve server. Jar ı kurdum. Sunucu açılıyor modlar gözüküyor ancak modları kullanmaya gelince modlar kullanılamıyor mod sayesinde gelen canlılar spawnlanmıyor bloklar koyulamıyor gibi.

Tamam. Şimdi deneyeceğim.

Oyuna girdikten sonra, "yerel ağda paylaş" yapın. Radmin'den dünyayı açan arkadaşınız kendi IP'sini kopyalasın ve sonuna 2 nokta koyup oyunun verdiği portu yazıp size göndersin. Sizde onu sunucu olarak ekleyip katılın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı