Hamachi'den arkadaşımla oynamak için sunucu açacaktım fakat server. Jar açılmıyor, RAR olarak indiği için Java'yla birlikte açıyorum. Bundan önce ise klasik Error Has Occured hatası ile karşılaştım ama onu güncel Java indirerek çözdüm. Bunu nasıl çözerim?
Local olarak oynayacaksanız server dosyasına ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Ayrıyeten Hamachi yerine radmin VPN kullanmanızı tavsiye ederim. ESC basıp open to LAN yaparak arkadaşınızın size bağlanmasını sağlayabilirsiniz.
Minecraft Server Download Adresinden indirin, bir .bat dosyasi oluşturup su kodu yapıştırın,
[CODE title="Start.bat"]java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.1.18.2.jar nogui
pause[/CODE] ardından .bat dosyasını çalıştırın.
WinRAR'ı çalıştır, Seçeneklere tıkla, Ayarlara tıkla, Bütünleşme kısmından jar tikini kaldırıp tamam de ve kapat. Ayrıca 1.18 için Java 18 zaten uyumlu boşuna 17 indir 8 indir falan demeyin.
WinRAR'ı çalıştır, Seçeneklere tıkla, Ayarlara tıkla, Bütünleşme kısmından jar tikini kaldırıp tamam de ve kapat. Ayrıca 1.18 için Java 18 zaten uyumlu boşuna 17 indir 8 indir falan demeyin.
Şu konuyu okuyup yorum yapın soru sormuşsun cevabını beklemeden bunu atmışsın.
Üstelik konuyuda okumamışsın ben sormuştum bu soruyu.
Sırf mesaj kasmak için girmeyin şu konulara.