Y Yigitonerd Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Hamachi'yi indirmeye çalıştığımda böyle bir hata karşıma geliyor. Herhangi bir antivürüsüm de yok. Haberiniz olsun. Kendi sitesinden indirdim. Dosya Ekleri Screenshot_22.png 6,9 KB · Görüntüleme: 56 Screenshot_23.png 7,1 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar Hamachi'yi indirmeye çalıştığımda böyle bir hata karşıma geliyor. Herhangi bir antivürüsüm de yok. Haberiniz olsun. Kendi sitesinden indirdim.
Çözüm brkyozell 13 Haziran 2023 2503 hatası Internet'e baktığımda dosyanın yönetici ayrıcalıklarına erişemediğini söylüyor. Kurulum dosyasını yönetici olarak açmayı dener misiniz? Şöyle bir video gördüm, işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2503 hatası Internet'e baktığımda dosyanın yönetici ayrıcalıklarına erişemediğini söylüyor. Kurulum dosyasını yönetici olarak açmayı dener misiniz? Şöyle bir video gördüm, işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 13 Haziran 2023 #2 2503 hatası Internet'e baktığımda dosyanın yönetici ayrıcalıklarına erişemediğini söylüyor. Kurulum dosyasını yönetici olarak açmayı dener misiniz? Şöyle bir video gördüm, işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
2503 hatası Internet'e baktığımda dosyanın yönetici ayrıcalıklarına erişemediğini söylüyor. Kurulum dosyasını yönetici olarak açmayı dener misiniz? Şöyle bir video gördüm, işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y Yigitonerd Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Sorun çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 17 Haziran 2023 #4 Yigitonerd dedi: Sorun çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz? Video mu işe yaradı? Yönetici olarak açmak mı? Artı 1 Eksi
Yigitonerd dedi: Sorun çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz? Video mu işe yaradı? Yönetici olarak açmak mı?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Haziran 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz? Video mu işe yaradı? Yönetici olarak açmak mı? Genişletmek için tıkla... Video zaten .msi dosyalarının nasıl yönetici olarak açıldığını anlatıyor. Asıl soru buradaki mesaj mı çözdü yoksa kendisi mi? Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz? Video mu işe yaradı? Yönetici olarak açmak mı? Genişletmek için tıkla... Video zaten .msi dosyalarının nasıl yönetici olarak açıldığını anlatıyor. Asıl soru buradaki mesaj mı çözdü yoksa kendisi mi?