celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Sizce hamam böcekleri geceleri mi uyanır? Bence öyle çünkü neredeyse (yani nadiren) hiç görmüyorum sabah hamam böceği.
Sizce hamam böcekleri geceleri mi uyanır? Bence öyle çünkü neredeyse (yani nadiren) hiç görmüyorum sabah hamam böceği.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #2 celalfe dedi: Sizce hamam böcekleri geceleri mi uyanır? Bence öyle çünkü neredeyse (yani nadiren) hiç görmüyorum sabah hamam böceği. Genişletmek için tıkla... Bence geceleri uyandığından değil de sessiz sakin ve karanlık ortam olduğundan güvenli olarak görüp çıkıyorlar.
celalfe dedi: Sizce hamam böcekleri geceleri mi uyanır? Bence öyle çünkü neredeyse (yani nadiren) hiç görmüyorum sabah hamam böceği. Genişletmek için tıkla... Bence geceleri uyandığından değil de sessiz sakin ve karanlık ortam olduğundan güvenli olarak görüp çıkıyorlar.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 11 Ağustos 2022 #3 Gececilermiş.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #4 Lee Everett dedi: Gececilermiş. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı eskiden sabah gördüğümü de hatırlıyorum, o neden olmuş olabilir?
Lee Everett dedi: Gececilermiş. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı eskiden sabah gördüğümü de hatırlıyorum, o neden olmuş olabilir?
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #5 En aktif oldukları zaman geceymiş yani sabahta olur demek.