Hamburgercide biri bana laf attı

Dayak yiyecek olsam bile o adamı orada yerdim, o net. Artık olan olmuş. Boş verin hocam, yapacak bir şey yok.

Ben o kadar kalabalık olsam kesinlikle kafa göz dalardım ama en iyisini sen yapmışsın boşver.

Bakmadıysan sıkıntı yok, çok takma kafaya böyle meseleleri. Zaten dediğin gibi, arkadaşın da karşında oturduğu için belli ki arkadaşına degil de kiza bakıyormuşsun gibi gözükmüştür o açıdan. Adamın yerinde kim olsa ayni şeyi yapardi diye düşünüyorum.

Aklınca kıza hava atıyor. Bazen dövmek gerekiyor böyle tipleri.

Tuatara işte

Eğer yanında kız olmasaydı şapalağı yapıştır " tamam abi " diyene kadar patakla derim ancak kız var işte.

Salla gitsin, tacizci damgası yememek için yolda yürürken yere bakar hale geldim. Ülkede garip tip çok, sırf 1 saniye göz göze geldin diye adını tecavüzcüye bile çıkarır bunlar.
Katılıyorum. Yürürken bile karşımdan hanımefendi geliyorsa uzaklaşmaya veya arkasındaysam geçmeye çalışıyorum. Tabi ki bunlara mecbur değiliz ama artık olaylar öyle bir hale geldi ki bu şekilde davranmak daha iyi oluyor.

Kızlar hiç onlara bakmadığım için beni asosyal falan sanıyor. Aslında o açık kıyafetlerine yani yanlış anlamayın, hemen dinle bağdaştırmayın, harama bakmaktan ve düşük ihtimal de olsa tacizci damgası yemekten korktuğum için hep yere bakarım.

Konuyu okumadım ama gelip bu konuyu açtıysan artık çok geç demektir. Pismanlıgı dibine kadar yaşa, sonraki durumlarda sana yardım eder ve hızlı cabuk karar vermeni sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…