Hamilton vs Tissot

Musa Emir

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel I713700H
RTX 4070
32 GB Ram
İyi forumlar arkadaşlar bir süredir ufak ufak kendi çapımda otomatik saatlere ilgi duymaya başladım. Üniversiteden yeni mezun olduğum şu sıralarda iş yerinde ve günlük hayatımın bir parçası olacak bir saat arayışım mevcut. Beğendiğim modellerin fiyat bandına çıkmak beni zorlayacak olsa da bir şekilde hallederim diye düşünmekteyim. Hamilton ve Tissot markalarından beğendiğim modelleri size aktarmak ve bence bunlara bakmak yerine şuna baksan aynı fiyata şundaki özellikler daha iyi olabilir diyeceğiniz modeller var mıdır?

Hamilton'dan Jazzmaster serisini çok hoş ve güzel bulmaktayım aynı şekilde Tissot Le Locle modelini de beğendim böylesine bir yatırım öncesi saatlerle benden daha çok mesaisi olan abilerime ve kardeşlerime bir danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatlerden gram anlamam, yazdığınız modelleri internetten arattım. Görünüş olarak Hamilton Jazzmaster benim daha çok hoşuma gitti.
@ahmttunc 'un bu konuda bilgili olduğunu sanıyorum.

Saatlerden gram anlamam, yazdığınız modelleri internetten arattım. Görünüş olarak Hamilton Jazzmaster benim daha çok hoşuma gitti.
@ahmttunc 'un bu konuda bilgili olduğunu sanıyorum.
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum içten içten ama biri 53 biri 33k

Yurt dışından alma imkanınız varsa öyle yapın, yoksa da bence bu fiyat bandında ilk saatiniz olacaksa 2. el düşünün. En azından ben öyle yapardım, lakin absürt bir fiyat farkı oluyor yurt dışından aldığınız fiyatla buradaki fiyatlarda, evet, İsviçre yapımı markalar da dahil bilinenin aksine.

Bütçe belirtmemişsiniz, bileğiniz kaç santim, ne tarz bir saat arayışındasınız? Spor mu, diver mı, takım elbiseyle giymeye dress watch mu? Hepsi farklı tarzlar, kimisi küçük bileğe olmuyor, kimisi bütçenizi aşar... Önden bilgi verirseniz biz de siz de daha az cevapla halletmiş oluruz konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…