Hamlama nasıl geçer?

Yigid

Kilopat
Daha fazla  
Kendime başlangıç seviyesi bir bisiklet aldım, 150-200 metre bisiklet sürdükten sonra aşırı bir baş dönmesi ve bacak kaslarıma ağrı girdi ve üstünden 1-2 saat geçmesine rağmen ağrı azalmaksızın devam ediyor. Fazla yürümeyen ve spor yapmayan birisiyim, hamlamdığımı düşünüyorum ne yapabilirim? Hamlama nasıl geçer? (Şimdiden yardım edenlere teşekkürlerimi iletirim.)

Kendime başlangıç seviyesi bir bisiklet aldım, 150-200 metre bisiklet sürdükten sonra aşırı bir baş dönmesi ve bacak kaslarıma ağrı girdi ve üstünden 1-2 saat geçmesine rağmen ağrı azalmaksızın devam ediyor. Fazla yürümeyen ve spor yapmayan birisiyim, hamlamdığımı düşünüyorum ne yapabilirim? Hamlama nasıl geçer? (Şimdiden yardım edenlere teşekkürlerimi iletirim.)
Fazla spor yapmayan birisiyseniz ilk günden zorlamanız iyi olmamış tabii. Eğer bir düzene oturtursanız en fazla ham değil kas ağrınız olur ki bu da geliştiğiniz anlamına gelir. Bunun dışında duş alırken ağrıyan yerlere sabun ile birlikte masaj yapabilirsiniz. Ağrıyan yerlere buz konularak kas kasılmasını ve gevşemesini düzenli hale getirebilirsiniz. Bir kramp falan girdiğinde de bu işlem yapılabilir

En iyisi yatmak. Ortaokulda kışın tüm gün oturup ilkbaharda 3 saat futbol oynardık. O gün eve kendimi zor atardım ve 2 gün bacaklarımı ovardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı