2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 27 Ekim 2020 #21 Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #22 Evet arkadaşlar bugün sizinle beraber hamsi nedir bunu konuşacağız evet arkadaşlar hamsi bir ejderha türüdür soyları 68 milyon yıl önce tükenmiştir.
Evet arkadaşlar bugün sizinle beraber hamsi nedir bunu konuşacağız evet arkadaşlar hamsi bir ejderha türüdür soyları 68 milyon yıl önce tükenmiştir.
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 839 Çözümler 7 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #23 24099 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu dayıya hastayım. Bizi oralarda küçük yerine derler o kelimeyi. Dedem de söylemişti ben çocukken. O anlama geldiğini babam anlatmıştı. Dinleyince yadırgamadım hiç. Ama bilmeyenlere garip gelir tabii. süpercalican dedi: Bunu memlekette kimseye inandıramıyorum. Sorun annemde değil tüm hemşerilerimde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Çok Trabzonlu tanıdım. Tartışmak anlamsız onlarla. Tanımadıklarımı tenzih ederim.
24099 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu dayıya hastayım. Bizi oralarda küçük yerine derler o kelimeyi. Dedem de söylemişti ben çocukken. O anlama geldiğini babam anlatmıştı. Dinleyince yadırgamadım hiç. Ama bilmeyenlere garip gelir tabii. süpercalican dedi: Bunu memlekette kimseye inandıramıyorum. Sorun annemde değil tüm hemşerilerimde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Çok Trabzonlu tanıdım. Tartışmak anlamsız onlarla. Tanımadıklarımı tenzih ederim.
Kratos Father Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #24 Senin için balık ne demek? Antitez fikire karşı sunulur. O halde hamsinin balık olmadığına dair bir şeyler söylemeli.
Senin için balık ne demek? Antitez fikire karşı sunulur. O halde hamsinin balık olmadığına dair bir şeyler söylemeli.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #25 Maklubeci ts taraftarlarına taktığımız lakaptır. Maklubeci olmayanları ile sıkıntımız yok zaten.