Hamster bakımı nasıldır?

lowiukz

Attopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar, hamster almak/sahiplenmek istiyorum ama hiçbir bilgim yok daha önce sahiplenmedim. Parayla alırsam kazıklanmaktan korkuyorum. Bir tane ilan gördüm sahiplendirme yazıyor Gonzalez hamster 500TL istedi sonra. Bir hamster sahiplenmek ne kadar, sahiplenmeli miyim ve bakımı nasıl olur?

Sahiplenme, 2 3 yıl yaşıyorlar. Yanına eş alırsan bir de aşırı fazla çoğalırlar.

Olumlu mu konuştun olumsuz mu anlamadım 😃 sahiplenmeyeyim mi? Annemi de ikna edemiyorum zaten hevesim azaldı, yanında eş olması da kötü bir şey mi?

Olumlu mu konuştun olumsuz mu anlamadım 😃 sahiplenmeyeyim mi? Annemi de ikna edemiyorum zaten hevesim azaldı, yanında eş olması da kötü bir şey mi?
Çok fena çoğalırlar. Hatta sosyal medyada görmüştüm, ya tavşan ya hamster ikiside çok hızlı ürüyor tam hatırlamıyorum. 2 tane sahiplenmişler kardeş birbiriyle çifleşmişler, yavruları olmuş yavrular büyümüş yavrularda birbiriyle çiftleşmiş en son 20 25 tane olmuşlar.

Çok fena çoğalırlar. Hatta sosyal medyada görmüştüm, ya tavşan ya hamster ikiside çok hızlı ürüyor tam hatırlamıyorum. 2 tatne sahiplenmişler kardeş birbiriyle çifleşmişler, yavruları olmuş yavrular büyümüş yavrularda birbiriyle çiftleşmiş en son 20 25 tane olmuşlar.
Yuh 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı