Merhaba kardeşim. Coinler çıkmadan önce Airdrop dağıtır yani gerçek.Konunun başlığı gibi bu güvenilir mi yani tıklayarak para kazanç olacağını pek sanmıyorum. Dolandırıcılık mı yoksa milleti kandırmak için oyun mu? Ben girip baktim hiç güzel değildi, hesabimi sildim bunun olayi gerçek mi?
Zaten gerçek olmasa KuCoin platformu duyurusunu vs yapmazdı. Tüm coinler hakkında soruların için buradayım.Merhaba kardeşim. Coinler çıkmadan önce Airdrop dağıtır yani gerçek.
Merhaba kardeşim. Coinler çıkmadan önce AirDrop dağıtır yani gerçek.
Zaten gerçek olmasa KuCoin platformu duyurusunu vs yapmazdı. Tüm coinler hakkında soruların için buradayım.
Kardeşim sahibini bilmiyorum ama Telegram değil sahipleri tabii ki de bot değil elbet sahibi var bitcoin in ethereum un nasıl sahibi varsa bununda var.Hamster combatin sahibi Telegram mi yoksa sadece bot mu?
Evet eleme yapmazlarsa kazanç düşecek.Dolandırıcı değil ancak çok hype var o yüzden millet referans için paylaşıp duruyor. Gerçi Not Coin'den sonra çok bir kazanç olacağını düşünmüyorum.
Kardeşim sahibini bilmiyorum ama Telegram değil sahipleri tabii ki de bot değil elbet sahibi var Bitcoin'in Ethereum'un nasıl sahibi varsa bununda var.
Not Coin ilk olması nedeniyle iyi kazanç verdi o yüzden şimdi herkes yapıyor kazanç düşer.Kardeşim sahibini bilmiyorum ama Telegram değil sahipleri tabii ki de bot değil elbet sahibi var bitcoin in ethereum un nasıl sahibi varsa bununda var.
Evet eleme yapmazlarsa kazanç düşecek.
Telefonuna her hangi bir madencilik yapmıyor çünkü bir şey kurmuyorsun. Güvenilir olmazsa zaten dediğim gibi KuCoin gibi yerler duyuru yapmaz. Zaten bu saatten sonra başlasan da pek bir şey kazanamazsın.Sahibi de herhalde Bitcoin kuran gibi deepwebdedir pek guvenme gelmiyor açıkçası Bitcoin botu veya madenciliği yaptıran programlar.
Evet yapmadığıma pişmanım.Not Coin ilk olması nedeniyle iyi kazanç verdi o yüzden şimdi herkes yapıyor kazanç düşer.
Sahipleri senin benim gibi insanlar bu botların amacı bir topluluk yaratıp coinlerinin değerini arttırmak.Sahibi de herhalde Bitcoin kuran gibi deepwebdedir pek guvenme gelmiyor açıkçası Bitcoin botu veya madenciliği yaptıran programlar.
Not Coin ilk olması nedeniyle iyi kazanç verdi o yüzden şimdi herkes yapıyor kazanç düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.