mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2024 #1 Hocam Instagram'da karşıma çok çıkıyordu. Ben de Telegram'dan bota /start yazdım, girdim, ne olduğunu tam anlamadım. Biri beni aydınlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Hocam Instagram'da karşıma çok çıkıyordu. Ben de Telegram'dan bota /start yazdım, girdim, ne olduğunu tam anlamadım. Biri beni aydınlatabilir mi?
Emre Pamuk Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 7 Haziran 2024 #2 Bir air droptur.
iLeqsy Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Bildiğim kadarıyla bu bir coin ve bunu kasıyorsun sonra listelenerek değer kazanacak.
mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2024 #4 Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi hocalarım?
6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 7 Haziran 2024 #5 mettozbey dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi hocalarım? Genişletmek için tıkla... Telegram gruplarında 20 milyon civarı insan var. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ama mantığı saçma geldi ne kadar para kazandırır bilemiyorum. Şuan uygulamada para çekimi falanda yapılamıyor. Bekleyip göreceğiz.
mettozbey dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi hocalarım? Genişletmek için tıkla... Telegram gruplarında 20 milyon civarı insan var. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ama mantığı saçma geldi ne kadar para kazandırır bilemiyorum. Şuan uygulamada para çekimi falanda yapılamıyor. Bekleyip göreceğiz.
iLeqsy Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 mettozbey dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi hocalarım? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bende yapıyorum.
mettozbey dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi hocalarım? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bende yapıyorum.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 8 Haziran 2024 #7 Anlık 100 milyon kullanıcıya ulaşmış bir telegram botu. Saatlik kazanç kasıyorsunuz, düzenli yaparsanız ödül atma ihtimali var. Bu kadar çok kullanıcıya epey eleme kriteri gelecektir.
Anlık 100 milyon kullanıcıya ulaşmış bir telegram botu. Saatlik kazanç kasıyorsunuz, düzenli yaparsanız ödül atma ihtimali var. Bu kadar çok kullanıcıya epey eleme kriteri gelecektir.