Hamster Combat para eder mi?

arasduven

Hectopat
Daha fazla  
Hocam benim bir arkadaş bu Hamster Combat denilen tıkla kazan denen şeyden kasmis ama bu Hamster Combat denen şey para eder mi etmez mi bilmiyoruz, bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bir arkadaş bu Hamster Combat denilen tıkla kazan denen şeyden kasmis ama bu Hamster Combat denen şey para eder mi etmez mi bilmiyoruz, bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
bende 1 ml saatlik kazanç var bence çıkaçak borsaya

Konuyla alakasız ama nasıl yapılıyor bilginiz var mı acaba?
Ve cevap olarak bencede zamanla artacaktır.

Emeğine uğraşına değmez. Bunun tarzında şeyler çok türedi yani trene ilk binen kazandı. Vaktin boşsa o vakitte bir şey yapmak istemiyorsan yapılabilir ama yeni şeyler öğrenerek daha iyi vaktini değerlendirebilirsin.

Konuyla alakasız ama nasıl yapılıyor bilginiz var mı acaba?
Ve cevap olarak bence de zamanla artacaktır.

Oyun gibi hocam. Sadece tıklayıp altın topluyorsun onlarla da kendini geliştiriyorsun. Referans linki vs göndermeyin moderatör cezasını veriyor.

Hocam neden böyle bir uygulamayla bedava para versinler? Etik bulmuyorum böyle uygulamaları.

Hocam notcoin kazandırdı yani şimdi iyi.

Hocam neden böyle bir uygulamayla bedava para versinler? Etik bulmuyorum böyle uygulamaları.

Siz kullanıyor ve aktif oluyorsunuz projeler de yatırım alacağı büyük para babalarına toplantıda sunum yapıp şöyle şöyle böyle böyle kullanılıyoruz aktifiz hype var car curt deyip yatırım alıyor. Aldığı yatırımın çeyreğinden azını insanlara kullandıkları için veriyor. Çünkü o insanlar olmasaydı öyle bir yatırım alamayacaklardı.

Hocam notcoin kazandırdı yani şimdi iyi.

Not coin en çok kazandıran oldu ama bundan sonra dürüm parası verirse şükretmelik.

Yani çıkarları olmazsa vermezlerdi, peki şu an işlem goruyor mu dediğiniz coin ve kazandiriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…