F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ben hamster kombatta short squeeze kartini açmak için 3 tane arkadaş davet ettim ama sadece birini listeye eklemişti. Hepsi de benim attığım linkten giriş yapmıştı yani sıfırdan direkt. Bunun sebebini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Arkadaşlar ben hamster kombatta short squeeze kartini açmak için 3 tane arkadaş davet ettim ama sadece birini listeye eklemişti. Hepsi de benim attığım linkten giriş yapmıştı yani sıfırdan direkt. Bunun sebebini bilen var mı?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 18 Haziran 2024 #2 Botta sorun var davet linkine 2 defa girip başlat demezse referanssız giriş yapılıyor.
F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 lampeonn dedi: Botta sorun var davet linkine 2 defa girip başlat demezse referanssız giriş yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
lampeonn dedi: Botta sorun var davet linkine 2 defa girip başlat demezse referanssız giriş yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler