Hamster kombat dialy combo arkadaş davet edip açılan kartlar geliyor mu?

Ali bayrak11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hamster kombata yeni başladım daily kombo yerine arkadaş davet edip açılan kartlar geliyor mu? Yani daily kombo yerine arkadaş davet edip açılan kartlardan mesela 3 arkadaş davet edip açılan bir kart daily kombo yerinde bulmamız gereken kartlardan biri oluyor mu? Bir de saatlik gelirimiz arttı ve coinimizde fazla. Oyun sona erdiğinde hamsteri bitirdiklerinde para çekeceğimiz zaman arkadaş davet etme sayısı etki ediyor mu? Hiç arkadaş davet etmesek yine parayı çekebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende yapıyorum hamster kombatı eğer kısa sürede iyi kasılmak istiyorsan arkadaş davet etmen gerek ben hiç davet etmeden 1 haftada 1M yaptım davet edeceğin kişilerde hamstera başlamamış olması gerek çekeceğin parada saatlik kazanca göre, internettekilerin yalancısıyım 1M saatlik kazanç 700 dolar=22.900 TL iyi para aga😁

Kardeşim bende yapıyorum hamster kombatı eğer kısa sürede iyi kasılmak istiyorsan arkadaş davet etmen gerek ben hiç davet etmeden 1 haftada 1M yaptım davet edeceğin kişilerde hamstera başlamamış olması gerek çekeceğin parada saatlik kazanca göre, internettekilerin yalancısıyım 1M saatlik kazanç 700 dolar=22.900 TL iyi para aga😁
Çok yanlış kanalları takip ediyorsunuz hocam twitter telegramda gördüyseniz eğer %90'ı yalancı. 2 3 referans için her türlü şekle giren insanlar bunlar.
300M kullanıcı var 50M kullanıcı aktif, bunların 30M kadarı 1 milyon saatlik kazançta olsa herkese 50$ vermek 1.5 milyar dolar para yapıyor. Eğer proje dürüstlüğünü kaybetmezse 2-3 milyon saatliğe bir şeyler bekleyebiliriz. Şuan scam olma yolunda ilerliyor.

Çok yanlış kanalları takip ediyorsunuz hocam Twitter Telegram'da gördüyseniz eğer %90'ı yalancı. 2 3 referans için her türlü şekle giren insanlar bunlar.
300M kullanıcı var 50M kullanıcı aktif, bunların 30M kadarı 1 milyon saatlik kazançta olsa herkese 50$ vermek 1.5 milyar dolar para yapıyor. Eğer proje dürüstlüğünü kaybetmezse 2-3 milyon saatliğe bir şeyler bekleyebiliriz. Şu an scam olma yolunda ilerliyor.

İsterse 10 dolar versin eski telefonuma kurdum Auto clicker ile beleşten para .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı