Hamster nereden alınabilir?

Hocam taş patlasın 350 400 lira.

Bence o kadar ucuz tutmaz bende onceden hamster besledim ama bir tanidigim hediye etmisti. Hatda aldigimiz gun arabaya koyarken kafes devrilmisti hepsi tam kacakken kahraman anneannem hepsini tekde elleriyle yakalmisti ;).sonrasinda bir şey olur diye geri verdik cok tatliardi dedi ki simdi bizim yuzumuzden bir şey olursa olurlerse diye geri verdik.

Bence o kadar ucuz tutmaz bende onceden hamster besledim ama bir tanidigim hediye etmisti. Hatda aldigimiz gun arabaya koyarken kafes devrilmisti hepsi tam kacakken kahraman anneannem hepsini tekde elleriyle yakalmisti ;).sonrasinda bir şey olur diye geri verdik cok tatliardi dedi ki simdi bizim yuzumuzden bir şey olursa olurlerse diye geri verdik.

Başkan adam fare alıyor gidip golden falan almıyor en fazla 150 200 tutsa hamster kafesleride bildiğim kadarıyla büyük değil 200 de o tutsa 400 biraz daha fazla olsa en fazla 600.

Vallahi hocam piyasayi bilemiyorum dedigim gibi 5 sene once filan hamster sahibi olmustum. Sonra kisa bir sure sonra geri verdik ama cok tatlilar elinizi isirinca sanki bir şey boyle puruzlu bir şeyleri elinize surtuyor gibi oluyor. ;)

Yakınlarda çok petshop olmadıgı için soramadım. Kafesi ve diğer malzemelerle birlikte toplam ne kadar tutar?

Yemleri falan pahalı değil oyuncakları çok pahalı. Tüm oyuncakları ile beraber 2300 TL'ye almıştı bir arkadaşım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı