Arkadaşlar GTX 1080 Ti model bir ekran kartı alacağım iki model arasında kaldım.
MSI GTX 1080 Ti Gaming X Trio.
ASUS GTX 1080 Ti ROG STRIX.
Overclock yapmayacağım görünüm olarak ROG daha çok hoşuma gidiyor ama MSI da sağlam duruyor.
Fakat Gaming X Trio modeli şu an nadir bulmakta zorlanıyorum.
Arkadaşlar GTX 1080 Ti model bir ekran kartı alacağım iki model arasında kaldım.
MSI GTX 1080 Ti Gaming X Trio.
ASUS GTX 1080 Ti ROG STRIX.
Overclock yapmayacağım görünüm olarak ROG daha çok hoşuma gidiyor ama MSI da sağlam duruyor.
Fakat Gaming X Trio modeli şu an nadir bulmakta zorlanıyorum.
Hocam 5500e kadar falan bütçe var fakat benim bildiğim bu fiyatlara yani en F/P kart bu AMD ekran kartı tercih etmiyorum yoksa 3050 falan var yani bu rakamlara bundan güçlüsünü bulamadım.
Hocam 5500e kadar falan bütçe var fakat benim bildiğim bu fiyatlara yani en F/P kart bu AMD ekran kartı tercih etmiyorum yoksa 3050 falan var yani bu rakamlara bundan güçlüsünü bulamadım.
hocam ileriye dönük olması ve fazla güç tüketmemesi nedeniyle demenizi biliyorum fakat zaten biraz çok kart değiştiren biriyim o yüzden 1080 ti daha güçlü olduğu için 1080 ti düşünüyorum
@Line 1080Ti'yi elinizden çıkaramazsınız aynı fiyattan haberiniz olsun. Madem illede 1080Ti olsun diyorsunuz. 4000TL'den fazla para vermeyin. İnsanlar kartlarını mücevher sanıyor.
@Line 1080 Ti'yi elinizden çıkaramazsınız aynı fiyattan haberiniz olsun. Madem illede 1080 Ti olsun diyorsunuz. 4000TL'den fazla para vermeyin. İnsanlar kartlarını mücevher sanıyor.