Hangi 2.el RX6600'ü almak daha mantıklı?

Ben XFX RX 6600'lü sistem almıştım. Yazın sıcağında bile 62 dereceyi geçmiyordu Full yükte ki fanlar sadece %70 çalışırken. Markayı öneririm yani.

1 veya 2. En azından düzgünce mining yaptık diyorlar. Öbürlerinde düzgün açıklama bile yok. Gider kartlara FurMark testleri yaparsınız alırsınız mis gibi.

Hepsi mining gibi duruyor. Son arkadaşın profile bakınca temiz duruyordu ancak 2 adet var deyince şüphelenmedim değil. XFX olan Sapphire'den daha iyidir. İlk 2 ilanda da 8 ay kullanıldığı yazıyor. 3. ilanda ise garanti durumu belirtilmemiş. Bence hangi arkadaşla pazarlık yapabiliyorsanız ondan alın. Ben kartlar arasında bir fark göremedim. Ama mutlaka ve mutlaka OCCT VRAM testi istemeyi ihmal etmeyin. Eğer miningden ötürü VRAM'lerde hasar varsa direkt belli olur testte onun harici görsel testlere dikkat etmekte fayda var.

2. kartın Furmark testi var fakat 1. kartın yok.

Neden hocam? Ekstra 100-200TL pahalı olduğu için nedenini de öğrenmek isterim.
Mining yapılmamış olması,kutulu ve garantili olması.
Açıklamaya son fiyat uyarısı yapmamış,satıcı ile konuşun belki fiyatı daha aşağı düşürebilirsiniz.
XFX ve Sapphire kartlar arasında fazla soğutma performansı farkı yok.
Zaten 6600 pek ısınan bir kart değil,TDP değeri düşük.

Mining yapmadığını nerden biliyorsunuz?

Son linkteki arkadaş elinde 2 tane olduğunu söylemiş cümlenin sonunda. Mining gibi duruyor.

Ankara'da bu bütçede miningsiz RX6600 bulmam zaten imkansız sayılır. Miningsiz almak istersem 3800-4000'i gözden çıkarmam gerek fakat o kadar bütçem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…