Hangi 2.el RX6600'ü almak daha mantıklı?

Siz alırsınız ben almam ben düşüncemi belirttim gerisi tercih meselesi uzatmaya gerek yok iyi geceler.

Arkadaş İstanbul'da oturuyor ben Ankara'dayım hocam.
O işini bilen birisine benziyor malına da değer verenlerden. Kartı kullanmayı bilenden almak iyidir.
Beni çeken şey her türlü teste açık olmaları oluyor hocam. Malına güvenmeyen adamın söyleyeceği şey değil bu.
Genel olarak 2. ilan tercih ediliyor. Ben de ona yöneleceğim.
Siz alırsınız ben almam ben düşüncemi belirttim gerisi tercih meselesi uzatmaya gerek yok iyi geceler.
Ne kadar konuşursanız konuşun işin içine bütçe girdiği için miningsiz kart tercih edemeyeceğim hocam.

Yok hocam biliyorum Ankara'da olduğunuzu. O ilandaki kartı ben satın aldım zaten. Belirtmek için atmıştım.

XFX'in 6600 ile 6600 XT için kullandığı soğutma neredeyse aynıyken Pulse 6600 ise XT modelinin yanında cüce gibi kalıyor. Soğutma farkı buradan geliyor.

Beni çeken şey her türlü teste açık olmaları oluyor hocam. Malına güvenmeyen adamın söyleyeceği şey değil bu..

Ben de satarken öyle yapmıştım. Buyur dedim kart burada, ben malımı iyi kullanırım bir sorun olursa, garantiye giderken bir şey lazım olursa ara buradayım dedim. Kartın garantisi bitti, hiç arayıp soran da olmadı.

Hocam ilk etapta dediğiniz gibi her şey bütçede bitiyor. Ben RX 5600XT bakarken bir anda RX 6600 bakarken buldum kendimi. Teste gelecek olursak bu kartlar miningde kullanıldığı için OCCT ile VRAM testi yapılması en doğrusu olur. Bundan birkaç ay önce 1660 Super almıştım ve OCCT testini başlattığım an binlerce crash vermişti ekrandaki yazıya göre ve ardından RDR2 oynarken ekranda kutucuklar beliriyordu. Kartı nihayetinde iade ettim ve o gün bu gündür 2. el kart alırken OCCT yapmadan almıyorum. FurMark konusuna gelecek olursak. Genelde kartın kaç dereceye çıktığından bahsediyorlar ama bence çok daha önemli bir durum var. Görüntünün kararlılığı FurMark testini yaparken bir yandan da görüntüde bozulma var mı ona odaklanmalıyız ve ona göre bir sonuca varmalıyız. Superposition Benchmark'ta genelde bir VRAM sorunu olduğunda başlamıyor. O da bir yol gösterici olabilir. Bu tarz hususlara dikkat edilip alındıktan sonra geriye keyfini çıkarmak kalıyor.

Konu 5 sayfa oldu çok kurcalamaya gerek yok artık, biraz da içinin sesini dinle. 1, 2, 4 hepsi makul duruyor bas parayı al istediğini. Oyunları görüyorsun hepsi birbirinden daha ağır çıkmaya başladı bu senin için en ekonomik ve güçlü yükseltme fırsatı.

Şurada da birisi Hogwarts'ın Empress versiyonunu paylaşmış 6600'le.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk ve 2. linktekini önermem. 8 ay mining yapılmış kartı ben almazdım. Sonuncusu en mantıklısı gibi duruyor.

2. El tercih etmem ama illa alacaksan Bence az mining yapılan ya da yapılmamış ASUS model RX 6600 al ben daha yeni aldım sıfırkart 52 derece geçmiyor Ultra ayarlarda çok sessiz serin.

2. El tercih etmem ama illa alacaksan Bence az mining yapılan ya da yapılmamış ASUS model RX 6600 al ben daha yeni aldım sıfırkart 52 derece geçmiyor Ultra ayarlarda çok sessiz serin.

Sıkıntı bunu bilememen. Ben 1,5 senedir 6600 XT kullanıyorum bu sürede mining yapmadım lakin ben yaptım da desem, yapmaıdm da desem tek referans alabileceğin şey benim lafım olacaktır.

Tüm bunlar çerçevesinde en azından garantisi devam eden, herhangi bir beklenmedik duruma karşı güvencesi olan karta yönelmek lazım.

Konu güncellemesi:
Ekran kartını yeni satabildiğim için(Yani en azından adam birazdan gelecek ve buradan geri dönüş olmaz diye düşünüyorum) buradaki ilanlar yalan olmuş durumda. Bende bütçeme uygun 3 kart bulabildim sadece. Onları atıyorum bir bakarsanız sevinirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-rx-6600-cok-az-kullanilmis-1088094015/detay (Buna pazarlık yapmam gerek)

@kino @584297 @Shahdee

Kartı sattım bu arada. Adamlardan biriyle anlaşırsam yarın almış olabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…