Hangi 2K monitör alınmalı?

Merhaba memnun musunuz ? bende bu cihazı düşünüyorum ancak samsung g5 g50d modeli aklımı karıştırdı

Merhaba memnun musunuz ? bende bu cihazı düşünüyorum ancak samsung g5 g50d modeli aklımı karıştırdı
Ölü piksel çıkarda iade işlemi beni zorlar mı diye satıcıyı biraz araştırdım ve bu durumlarda çok zorluk çıkardığını öğrendim o yüzden siparişi kargoya verilmeden iptal ettim. Onun yerine

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27 2560x1440 240Hz 1ms​

modelini aldım. Bugün teslim edildi. Her şeyi harika ama ekranın orta alt kısmında 1 adet ölü piksel çıktı. İade etsem mi etmesem mi onu düşünüyorum.

Ölü piksel sıkıntısı ne yazık ki her marka ve modelde çıkabiliyor biraz şans işi.

Gözünüze takilmiyorsa, kafaya da takmicaksan iade etmeye gerek yok. Ama cayma hakkı dolunca keşke iade etseydim diye düşünürüm diyorsan direkt iade et.

Gözünüze takilmiyorsa, kafaya da takmicaksan iade etmeye gerek yok. Ama cayma hakkı dolunca keşke iade etseydim diye düşünürüm diyorsan direkt iade et.
Büyük ihtimalle hemen iade edeceğim.

Ayrıca curved olması sandığım kadar bana hitap etmedi. O yüzden benim de şimdi aklım g5 g50d modeline geri döndü. İade süreçleri tamamlanınca büyük ihtimalle ondan sipariş vericem.

Son düzenleme:
Hocam bende aynı monitörü satın aldım Samsung üzerinden, siz nereden aldınız ve iade için herhangi bir zorluk yaşadınız mı eğer iadeye verdiyseniz ürünü ?

Hocam bende aynı monitörü satın aldım Samsung üzerinden, siz nereden aldınız ve iade için herhangi bir zorluk yaşadınız mı eğer iadeye verdiyseniz ürünü ?
Telefonum samsung. İçinde samsung shop uygulaması yüklü o uygulamadan satın aldım. 1 günde teslim edildi bana. İşte açtım kurdum ölü pikseli gördüm. Sonra kutusuna tekrar yerleştirdim ve uygulamadan iade et kısmına tıkladım. Sonra bana görseldeki mail atıldı. Dün 16.00 gibi talebi oluşturdum mesai bitimine yakındı. O yüzden maildeki gibi sonraki iş günü yani bugün kodun gelmesini bekliyordum ama gelmedi. Samsung whatsapp destek hattına yazdım 48 saat içinde tarafınıza iletilir dedi. Kod gelince yurtiçi kargoya gidicem ve bu büyük ürünlerin dağıtımını yapan samsungla anlaşmalı dhl lojistiğin merkezine gidecek. Pek zorluk çıkacağını sanmıyorum sadece amazon gibi aşırı hızlı olmadı onu diyebilirim. Ayrıca aracımla gidip bırakabilir miyim diye de sordum destek hattına. Sadece kargo ile iade yapabileceğimi söylediler. İsterseniz yeni gelişmeler olunca güncellerim burayı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250227_165512_Gallery.jpg
    194,4 KB · Görüntüleme: 28
Anladım hocam, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Benim kargoya verilecek daha ürün sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini İade sürecini ilerleme olduğu zaman tekrar güncellerseniz çok sevinirim bu arada tekrardan teşekkür ederim.

Ben dün kargoya verdim iade için. Yarın teslim edilecek gözüküyor. Bakalım sorun yaşamadan iade edebilecek miyim? Ben arkadaşın aksine direkt değil 1 hafta kullanım sonrası iade oluşturdum. Ama monitörün sadece monitör standı takılan metalini kullanmıştım. Monitörün ayağının falan jelatinini acmamistim bile.
Aynı zamanda yeni aldığımı da yarın teslim alacağım. İade kabul edilmeden yenisini açmayı düşünmüyorum.
Gelişmeleri ben de aktaririm.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İade süreci tamamlanınca istediğim modeli (samsung g5 g50d) vatan'da gidip ölü piksel için mağazada kontrol yapıp almayı düşünüyorum. Maalesef şans işi ve bir an önce bende alıp kullanmak istiyorum monitörü. Böyle kargolarla uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…