Hangi 3060 Ti alınmalı?

atiny

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bilgisayar topluyorum bu yüzden hangi ekran kartı daha uygun olur bilemedim.
Elimde i7 11700F işlemci var. Kasada 6 fan bulunmakta. Soğutmada sorun çekmem diye düşünüyorum. Çok sık oyun oynuyorum arada yayın açıyorum iş olarak da web tasarımla ilgileniyorum. Bu ihtiyaçlarıma uygun hangi ekran kartı daha iyi olur?

ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X LHR 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE 3060 TI VENTUS 2X OCV1 LHR 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

O fiyata :
GALAX GeForce RTX3070 Ti (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3070Tİ Ekran Kartı (37ISM6MD4COC) | Teknobiyotik

Yayın açıyormuşsunuz ama olsun yine de önereyim :

O fiyata : GALAX GeForce RTX3070 Ti (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3070Tİ Ekran Kartı (37ISM6MD4COC) | Teknobiyotik

Yayın açıyormuşsunuz ama olsun yine de önereyim :
Tam ben atacaktım ki arkadaş atmış, 3060 Ti almak yerine 3070 Ti çok daha mantıklı olacaktır.

@Metehan Berk Asıcı Kasamı oradan almıştım Evimin de yakınında vatan iyi olur dedim.

@Süleyman Yusuf Yayını çok sık açmıyorum Oyun oynamak ve iş daha önemli aslında. Öneriniz için teşekkür edim

@Quadranil1 3060 ti başlıkta öyle kalmış. ben ekran kartı yazmıştım aslında... Bu fiyata 3070 daha uygunsa o da olur

Son düzenleme:
Kasamı oradan almıştım Evimin de yakınında vatan iyi olur dedim.

Yayını çok sık açmıyorum Oyun oynamak ve iş daha önemli aslında. Öneriniz için teşekkür edim

3060 başlıkta öyle kalmış ya ben ekran kartı yazmıştım aslında... Bu fiyata 3070 daha uygunsa o da olur
Attıklarım daha mantıklı performans açısından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı