Hangi 3060 Ti modeli seçilmeli?

Bildiğiniz gibi ekran kartlarını farklı firmalar satıyor (MSI, Gigabyte vs.). Bunların da modelleri var. Sizce en seçilebilirleri hangileri? Hangilerini seçmeliyim? Fiyat açısından da bakarsak daha güzel olur. Bazı modeller arasında fazla fiyat farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aman diyeyim ya ne Zotac'ı kardeşim. Adama kasayı kırdırırsınız.
ZOTAC RTX 3060 Değerleri oyunda iken aşağıdaki gibidir.
72 ° C​
42 dBA'ya kadar​
2569 RPM​
O kadar yüksek dönen fanla o ses ile kesinlikle tavsiye etmiyorum. ZOTAC GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge Review
Buradan da detaylı bakabilirsin. Sana güzel fikir verecektir.

Teşekkürler.
Gigabyte hem ucuz hem de soğutması biraz daha iyi.
O ekran kartına 2 fan olmaz ısınır ve bilindik marka değil.
Ya MSI alın ya da Gigabyte.
Teşekkürler, hangisi bilindik marka değil? MSI ve Gigabyte için link verme şansınız var mı?
Aman diyeyim ya ne Zotac'ı kardeşim. Adama kasayı kırdırırsınız.
ZOTAC RTX 3060 Değerleri oyunda iken aşağıdaki gibidir.
72 ° C​
42 dBA'ya kadar​
2569 RPM​
O kadar yüksek dönen fanla o ses ile kesinlikle tavsiye etmiyorum. ZOTAC GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge Review
Buradan da detaylı bakabilirsin. Sana güzel fikir verecektir.
Teşekkürler. Kartlar arasında performans farkları olur değil mi? @Esmerke

Bilindik yani en çok tercih edilen markalar ASUS MSI ve Gigabyte aklıma gelenler bunlar.
Hocam palit, zotac, inno3d gibi markaların daha çok tercih edildiğini düşünüyorum. Ülkemizin durumundan dolay kullanıcılar en ucuzlarını bulmaya çalışıp alıyor.

Teşekkürler.

Teşekkürler, hangisi bilindik marka değil? MSI ve Gigabyte için link verme şansınız var mı?

Teşekkürler. Kartlar arasında performans farkları olur değil mi? @Esmerke
Ekran kartı aynı ekran kartıdır. MSI, Asus, Gigabyte gibi diğer markalar bunlara soğutmasını eklerler. Performans olarak konuşacaksak her birinin arasında taş çatlasa 2-3 fps o da şansa oynar ki bu durum normaldir. Fakat ısınma değerleri performansla doğrudan orantılıdır. Bir de oynarken çıkardığı ses her şeyden önce sizin performansınızı etkileyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı