Bütün teknoloji kanalları hiçbir 4060'ın parasını hak etmediğini bas bas bağırıyor.
6700XT gömülmesinin sebebi fiyatının yüksek olmasıydı. Fiyatı 3060ti seviyesine inince gayet tercih edilebilir bir seçenek oldu zaten Linus, AMD fiyat indirimi yaptıktan sonra bütün videolarında 6700 XT'yi önermeye başladı 3060ti kıyasla. Çıktığı zaman 3060ti almış birisi olarak şu an PC almak istesem kesinlikle 6700 XT seçerdim ama çıktığı zaman 6700XT'nin 3060ti'a kıyasla bir anlamı yoktu. VRAM yetersizliği olayı 3060-3060ti ve AMD 6XXX serilerinde o kadar öne çıkmayacak sallıyorum 6700XT kullanıcısı sırf daha fazla VRAM'i olduğu için 3060ti kullanıcısından daha fazla performans almayacak çünkü VRAM gereksinimi daha fazla oyunlar 2-3 yıl sonra çıkmaya başladığı zaman(sektör seviyesi 6-7 gb VRAM'den 10-12'ye çıktığı zaman) zaten bu kartlar oyunları ultrada oynatamayacağı için ayarları kısmak gerekecek dolayısıyla VRAM gereksinimi yine azalacak. Tabi bu Nvidia'nın 4060 kartına 8 gb kart koyup kendi bacağına sıkmasını değiştirmiyor umarım AMD ve İntel bunu iyi kullanır.INNO3D güzel duruyor, arka plakasının yarım olmaması güzel. Benim tercihim o olurdu sanırım, yoksa Zotac.
Bağırsınlar önceki jenerasyonda da tuttukları kartı gömüyorlardı her zaman yaptıkları şey. 6700 XT'yi bile gömenler vardı 3060 Ti karşısında DLSS'i yücelterek.
Şimdi ne oldu 12 GB değere bindi, DLSS 2.0 ise külüstür oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.