BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 15 Temmuz 2020 #1 Sapphire Pulse modelini almayı düşünüyorum fakat BIOS Update var mı? Yoksa belirli olanlarında mı var?
Sapphire Pulse modelini almayı düşünüyorum fakat BIOS Update var mı? Yoksa belirli olanlarında mı var?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Temmuz 2020 #2 Hepsinde var diye biliyorum hocam, Sapphire modelini alırsanız updateyi buradan indirebilirsiniz: https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-gddr6 Son düzenleme: 15 Temmuz 2020
Hepsinde var diye biliyorum hocam, Sapphire modelini alırsanız updateyi buradan indirebilirsiniz: https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-gddr6
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #3 Sapphire tercih edilmiyor özellikle 5000 serisinde.
emreyalcin1645 Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 140 15 Temmuz 2020 #4 Paveloyd dedi: Sapphire tercih edilmiyor özellikle 5000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Sapphire AMD tarafında en iyi marka değil miydi? Neden tercih edilmiyor?
Paveloyd dedi: Sapphire tercih edilmiyor özellikle 5000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Sapphire AMD tarafında en iyi marka değil miydi? Neden tercih edilmiyor?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Temmuz 2020 #5 Paveloyd dedi: Sapphire tercih edilmiyor özellikle 5000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz?
Paveloyd dedi: Sapphire tercih edilmiyor özellikle 5000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #6 Esperoja dedi: Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sapphire neden önerilmiyor? Merhabalar arkadaşlar, Sapphire markasını neden önerilmiyor? Sebebi nedir? @Recep Baltaş www.technopat.net Bu konu belki fikrinizi değiştirebilir.
Esperoja dedi: Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sapphire neden önerilmiyor? Merhabalar arkadaşlar, Sapphire markasını neden önerilmiyor? Sebebi nedir? @Recep Baltaş www.technopat.net Bu konu belki fikrinizi değiştirebilir.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 15 Temmuz 2020 #7 Ben Gigabyte kanadında da Bios Update görmüştüm. Hatta sitesinde var, bakabilirsiniz.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #8 emreyalcin1645 dedi: Sapphire AMD tarafında en iyi marka değil miydi? Neden tercih edilmiyor? Genişletmek için tıkla... Esperoja dedi: Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde hatalar Sapphire kartlarda yaşanıyor.
emreyalcin1645 dedi: Sapphire AMD tarafında en iyi marka değil miydi? Neden tercih edilmiyor? Genişletmek için tıkla... Esperoja dedi: Sapphire tercih ediliyor, neye istinaden tercih edilmediğini söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde hatalar Sapphire kartlarda yaşanıyor.
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 15 Temmuz 2020 #9 BlueGoldRS dedi: Sapphire Pulse modelini almayı düşünüyorum fakat BIOS Update var mı? Yoksa belirli olanlarında mı var? Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıda bilgi mevcut ancak daha güncel liste var mı bilmiyorum.
BlueGoldRS dedi: Sapphire Pulse modelini almayı düşünüyorum fakat BIOS Update var mı? Yoksa belirli olanlarında mı var? Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıda bilgi mevcut ancak daha güncel liste var mı bilmiyorum.