onurcan_aktas Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 22 5 Nisan 2023 #11 Liquido dedi: Evet sığar aynı kasada kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nerden aldın dostum sen n11 mi daha önce hiç n11 den alışveriş yapmadım ve pek güvenmiyorum oraya
Liquido dedi: Evet sığar aynı kasada kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nerden aldın dostum sen n11 mi daha önce hiç n11 den alışveriş yapmadım ve pek güvenmiyorum oraya
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 onurcan_aktas dedi: nerden aldın dostum sen n11 mi daha önce hiç n11 den alışveriş yapmadım ve pek güvenmiyorum oraya Genişletmek için tıkla... Ben elden aldım da n11 deki satıcının puanı gayet iyi. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
onurcan_aktas dedi: nerden aldın dostum sen n11 mi daha önce hiç n11 den alışveriş yapmadım ve pek güvenmiyorum oraya Genişletmek için tıkla... Ben elden aldım da n11 deki satıcının puanı gayet iyi. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.