Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Nisan 2023 #11 Delta_k dedi: Gidiyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verme insanlara. Gitmiyor. Yahova1 dedi: Vidaların altına etiket koyuyorlar diye biliyorum, o etikete zarar gelince ürün garanti kapsamından çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmeyin hocam. Gitmiyor!
Delta_k dedi: Gidiyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verme insanlara. Gitmiyor. Yahova1 dedi: Vidaların altına etiket koyuyorlar diye biliyorum, o etikete zarar gelince ürün garanti kapsamından çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmeyin hocam. Gitmiyor!
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.742 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Nisan 2023 #12 Delta_k dedi: Zarar verdiğinde garantiye girmiyor sonuçta ve bu verdiğin cevap çok saçma. Genişletmek için tıkla... Kasayı açınca demiş? Hiç mi mantığın yok. Yahova1 dedi: Vidaların altına etiket koyuyorlar diye biliyorum, o etikete zarar gelince ürün garanti kapsamından çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... HP'de çıkmıyor ve öyle bir şey yok.
Delta_k dedi: Zarar verdiğinde garantiye girmiyor sonuçta ve bu verdiğin cevap çok saçma. Genişletmek için tıkla... Kasayı açınca demiş? Hiç mi mantığın yok. Yahova1 dedi: Vidaların altına etiket koyuyorlar diye biliyorum, o etikete zarar gelince ürün garanti kapsamından çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... HP'de çıkmıyor ve öyle bir şey yok.
Delta_k Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 135 3 Nisan 2023 #13 yesososo dedi: Yanlış bilgi verme insanlara. Gitmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin hocam. Gitmiyor! Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi derken? Müşteri hizmetleri diyor bunu kendimde Acer Nitro kullanıyorum.
yesososo dedi: Yanlış bilgi verme insanlara. Gitmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin hocam. Gitmiyor! Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi derken? Müşteri hizmetleri diyor bunu kendimde Acer Nitro kullanıyorum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Nisan 2023 #14 Delta_k dedi: Yanlış bilgi derken? Müşteri hizmetleri diyor bunu kendimde Acer Nitro kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de müşteri hizmetleriyle konuştum. Zarar verilmemesi durumunda serbest deniliyor.
Delta_k dedi: Yanlış bilgi derken? Müşteri hizmetleri diyor bunu kendimde Acer Nitro kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de müşteri hizmetleriyle konuştum. Zarar verilmemesi durumunda serbest deniliyor.
Arda Çakal Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #15 Yahova1 dedi: O laptopun soğutması ve sesi biraz sıkıntı ama fiyatına göre bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı ki?
Yahova1 dedi: O laptopun soğutması ve sesi biraz sıkıntı ama fiyatına göre bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı ki?