Hangi Age of Empires daha iyi?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Steam'de denk geldim indirimdeymiş. Ancak oyun seri halinde. Hangisi daha iyidir? Farkları nelerdir?

Age of Empires 4 almaya gücünüz yetiyorsa onu tavsiye edebilirim. Yetmiyorsa diğerleri arasından oyuncu sayısı ve oynanabilirlik olarak age of Empires 2 DE almanı tavsiye ederim yılların oyunudur. Grafik olarak düzenlenmis halidir.

Age of Empires 2 Definitive Edition alacaksın. Eycof denilen oyun odur.
Bunun 3. sü çıktı. Herkes 2 'yi oynamaya devam etti. 4. sü çıktı. Reklam olsun diye bu oyunun en iyilerine 4. yü oynattılar .Sonra herkes tekrar 2'ye döndü. Steam oynanma istatistikleri bakarsan görürsün. Önce youtube'dan viper,hera vs gibi hesapların oyunlarını izle nasıl oyun olduğu gör.

Age of Empires 2 Definitive Edition alacaksın. Eycof denilen oyun odur.
Bunun 3. sü çıktı. Herkes 2 'yi oynamaya devam etti. 4. sü çıktı. Reklam olsun diye bu oyunun en iyilerine 4. yü oynattılar .Sonra herkes tekrar 2'ye döndü. Steam oynanma istatistikleri bakarsan görürsün. Önce youtube'dan viper,hera vs gibi hesapların oyunlarını izle nasıl oyun olduğu gör.
2 babasıdır hocam dediğiniz gibi 3 çok kötüydü bana göre de şuan 4 oynuyorum fena değil tabi ki 2 kadar zevkli olmuyor ama yenilikleri güzel Osmanlı Devleti ile oynamak grafik olarak da tatmin edici düzeyde keyif alınabilir.
Dediğiniz yayıncılar bu işin piri izlemenizi tavsiye ederim.

Oyunda gelişim kayıt ediliyor mu yoksa PUBG gibi tek seferlik mi?

Age of Empires 3 denemeni tavsiye ederim. Türk oyuncu sayısı fazla ve diğer sürümlerden daha farklı mekaniklere sahip kart sistemi var. Biraz farklı ve zor olduğu için diğer surumlere nazaran daha az tuttu. Grafik ve detay olarak Age of Empires 4'ten bazı yerlerde daha iyi.

Bende 2-3-4 var. 2 ya da 4'ü tavsiye ederim. 2nin görünüm biraz eski ama, oynanış açısından en iyisi 2. 3-4 benzer grafikte. 3'de kart sistemi var ondan dolayı beğenmiyorum.

4'de de yavaş yavaş yeni ırklar geliyor. Hatalar fixleniyor. Kutu hatası halen fixlenmedi :) Son güncellemeden sonra bile aynı hatayı yaşadım.

Oyunda gelişim kayıt ediliyor mu yoksa PUBG gibi tek seferlik mi?
Fetih modunda son köylün ölenece devam edersin.

AoE4'te ise çağ binaların yıkılana dek devam edersin. Takımlı girersen takımdaki tüm herkesin çağ binası yıkılana dek devam edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı