TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #1 Bursanın Yıldırım İlçesinde ikamet ediyorum ve bulunduğumuz bölgede alt yapı yok hangi servis sağlayıcısını tercih etmeliyim?
Bursanın Yıldırım İlçesinde ikamet ediyorum ve bulunduğumuz bölgede alt yapı yok hangi servis sağlayıcısını tercih etmeliyim?
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 7 Şubat 2021 #2 Müşteri hizmetine ulaşmak istersenin TurkNet ve millencomu tercih etmeyin.
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #3 OnlyGroovy dedi: Müşteri hizmetine ulaşmak istersenin TurkNet ve millencomu tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hız olarak ne önerirsiniz?
OnlyGroovy dedi: Müşteri hizmetine ulaşmak istersenin TurkNet ve millencomu tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hız olarak ne önerirsiniz?
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Şubat 2021 #4 TheDifference1622 dedi: Bursanın yıldırım ilçesinde ikamet ediyorum ve bulunduğumuz bölgede altyapı yok hangi servis sağlayıcısını tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ne demek altyapı yok Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Şuradan bir sorgulama yapıp atar mısınız?
TheDifference1622 dedi: Bursanın yıldırım ilçesinde ikamet ediyorum ve bulunduğumuz bölgede altyapı yok hangi servis sağlayıcısını tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ne demek altyapı yok Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Şuradan bir sorgulama yapıp atar mısınız?
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #5 suskunkedi dedi: Ne demek altyapı yok Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Şuradan bir sorgulama yapıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
suskunkedi dedi: Ne demek altyapı yok Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Şuradan bir sorgulama yapıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Şubat 2021 #6 TheDifference1622 dedi: Eki Görüntüle 870000 Genişletmek için tıkla... Altyapınız par port mesafesi fazla olduğu için sadece ADSL kullanabiliesiniz fotografta göründüğü gibi 15 Mbps alabilirsiniz.
TheDifference1622 dedi: Eki Görüntüle 870000 Genişletmek için tıkla... Altyapınız par port mesafesi fazla olduğu için sadece ADSL kullanabiliesiniz fotografta göründüğü gibi 15 Mbps alabilirsiniz.